طرز تهیه پاکورا یک غذای گیاهی لذیذ هندی

پاکورا هندی

اگر برای تنوع بخشیدن به سفره خانه خود به دنبال رسپی و دستورپخت یک غذای غیرایرانی هستید و همچنین اگر به‌عنوان یک وگان یا گیاه خوار به دنبال یک غذای گیاهی هستید ما به شما طرز تهیه پاکورا را معرفی می‌کنیم. پاکورا یک غذای هندی گیاهی است که هم به عنوان یک پیش غذا و هم به عنوان یک غذای سبک استفاده می شود. مجله آشپزی پخت خونه امیدوارست که با این غذا لحظات شادی را کنار خانواده سپری کنید.

پاکورا یک غذای خیابانی است، به روش هندی. پاکورا را به عنوان تنقلات در خیابان‌های هند و به عنوان پیش‌غذای محبوب در رستوران‌های هندی یا در دیگر کشورها فروخته می‌شود. پاکورا یک نوع سبزیجات ترد و لقمه‌ای سرخ  شده است، که قبل از سرخ شدن تا زمانی که ترد شوند، با ادویه‌های هندی خوش عطر و عجیب معطر و آغشته می‌شوند. یادتان باشد پاکورا را می‌توان در سس ماست نعناع خواباند و خیس کرد و خورد.

اگر نگران تندی بودن هستید، پودر فلفل را کاهش دهید. محافظه کارانه شروع کنید و یک پاکورا آزمایشی بپزید. بچشید و اگر بیشتر می خواهید فلفل دلمه ای را به خمیر اضافه کنید.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

پاکورا هندی با ادویه خاص
پاکورا هندی با ادویه های خاص و خوشمزه هندی

مواد لازم برای تهیه پاکورا حدود ۴۰ عدد

  •  2 و یک‌چهارم فنجان آرد نخودچی
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر گشنیز (گشنیز برای طراوت و رنگ خوب در پاکورا لازم است. با این حال، در این دستور غذا یک طعم کلیدی نیست، بنابراین می‌توانید آن را حذف کنید یا با پیاز سبز ریز خردشده، جعفری یا پیازچه جایگزین کنید)
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر شنبلیله
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • سه‌چهارم فنجان + ۲ و نیم قاشق غذاخوری آب
  • ۱  ونیم  فنجان پیاز
  • ۲ فنجان سیب زمینی (بزرگ)
  • ۲ و نیم فنجان گل کلم، ریز خردشده به اندازه برنج (یا رنده شده)
  • ۲ فلفل قرمز بزرگ (فلفل دلمه ای)، ریز خرد شده (تندی آن را به سلیقه تنظیم کنید یا کنار بگذارید)
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، ریز رنده‌شده
  • ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز
  • ۳ تا ۴ فنجان روغن گیاهی یا کانولا (۴ سانتی متر / عمق روغن در ماهیتابه)
پاکورا هندی با انواع سس‌های هندی تند
تزئین پاکورا به روش سنتی هندوستان

مواد لازم جایگزین

یک واقعیت خوب در مورد پاکورا تطبیق‌پذیری آن است. در حالی که من از گل‌کلم، سیب‌زمینی و پیاز استفاده کرده ام، شما می توانید از سبزیجات دیگر استفاده کنید، به شرطی که ریز خرد شده یا رنده شده باشند. در مجموع از ۶ فنجان استفاده کنید:

  • هویج (ریز خرد شده یا رنده شده)
  • کلم بروکلی (به اندازه برنج ریز خرد کنید)
  • لوبیا سبز یا مارچوبه
  • ادویه ریز یا ژولین
  • کدو سبز (رنده کنید و مایع اضافی را بگیرید)
  • اسفناج، کلم و موارد مشابه (ژولین سپس مشت هایی را بردارید و مایع اضافی را فشار دهید)
  • فلفل دلمه ای / فلفل دلمه ای (ریز به قطعات ۲.۵ سانتی متری (۱ اینچی) برش دهید)
  • ازگیل، کرفس و سایر سبزیجات ریشه دار (مانند سیب زمینی رنده کنید)
  • نخود و دانه ذرت (همان‌طور که هست استفاده کنید)
پاکورا خوشمزه
سبزیجات را میتوانید جایگزین هم کنید مثل اسفناج

طرز تهیه پاکورا

قسمت اول: آماده‌سازی سبزیجات

سبزیجات برای پاکورا معمولاً یا ریز، خردشده یا رنده‌شده هستند، بنابراین مناسب هستند تا خرد و ریز کنید تا سریع بپزند.

بازم بخونین:  طرز تهیه شیربرنج؛ یک دسر همه پسند

قسمت دوم: طرز تهیه خمیر پاکورا

خمیر را با مخلوط کردن آرد نخودچی و ادویه‌های خشک شده با آب درست کنید. در این مرحله خمیر بسیار غلیظ، قوام‌یافته و خمیری به نظر می‌رسد اما نگران نباشید. در واقع پس از افزودن سبزیجات رقیق می‌شود زیرا نمک موجود در خمیر آب را از سبزیجات خارج می‌کند و خمیر را کمی رقیق می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه هلیم باقلا یک هلیم کاملاً گیاهی

سبزیجات خرده شده را اضافه کنید: سبزیجات تازه را هم بزنید.

خمیر تمام شده: خمیر یا مایع اصلی غذا باید کاملاً غلیظ باشد، به اندازه‌ای غلیظ باشد که گلوله های آن را داخل روغن بیندازید. اگر خیلی رقیق به نظر می‌رسد، آرد نخودچی بیشتری اضافه کنید.

پاکورا گیاهی
پاکورا معمولا طعم تندی دارد، میزان فلفل آن را به دلخواه تنظیم کنید

لقمه و گلوله‌های درشتی درست کنید: ۱ و نیم تا ۲ قاشق غذاخوری از خمیر را که تقریباً به شکل خمیر در آمده است به شکل گلوله یا تیکه نان در روغن بریزید. مشخصا این کار را هم می‌توان با دست و هم با قاشق کرد.

بازم بخونین:  طرز تهیه سس سبولادا cebolada

به یاد داشته باشید، ماهیتابه را شلوغ نکنید. چراکه دمای روغن را خیلی پایین می‌آورد. سعی کنید ۴ تا ۴ تا بپزید.

سپس پاکوراها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً طلایی و از بیرون ترد شوند. آنها به راحتی از طریق داخل در این زمان پخت و پز.

پاکورا را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی و مضر آن گرفته شود.

سس برای پاکورا

پاکوراها معمولاً با سسی سرو می‌شوند که تازه و خنک است و تضاد خوشمزه‌ای با پاکورای تند و سرخ‌شده دارد.

ما دو نوع سس برای پاکورا معرفی می‌کنیم:

  • سس گشنیز، نعناع و لیموترش: تازه و خوش طعم
  • سس ماست نعناع شده: خنک و تند
پاکورای لذیذ هندی در کنار سس انبه و سرکه
تزئین زیبای پاکورا برای سرو کردن در مهمانی ها

مواد لازم برای سس پاکورا سبزیجات

  • ۱ فنجان برگ گشنیز
  • ۲ فنجان برگ نعنا
  • یک‌چهارم فنجان اسکالو ورقه شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • نصف قاشق چای‌خوری دانه زیره
  • نصف قاشق غذاخوری نمک
  • ۲ تکه یخ (شل می شود + سس را سبز نگه می دارد)

مواد لازم برای سس ماست نعناع شده

  • ۱ فنجان ماست ساده
  • نصف فنجان برگ نعناع، بسته بندی شده
  • یک‌چهارم قاشق نمک

برای تهیه این سس ها مواد لازم را در یک غذاساز ریخته و مخلوط کنید.

پاکورا لاکچری در کنار شیشه های زیبا و گل
پاکورا را در رستوران‌های بین‌المللی اکثر کشورها سفارش دهید

میزان کالری پاکورا هندی سبزیجات

به طور متوسط، یک پاکورای سبزیجات با اندازه متوسط (حدود ۱.۵ اونس یا ۴۳ گرم) می تواند حدود ۷۵ تا ۱۰۰ کالری داشته باشد. با این حال، به خاطر داشته باشید که محتوای کالری ممکن است بسته به اندازه و مواد مورد استفاده و همچنین روغن مورد استفاده برای سرخ کردن تغییر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *