طرز تهیه پاکورا برزیلی😋😋

پاکورا برزیلی

پاکورا، غذایی برزیلی که از دو ماده اصلی لوبیا چشم‌بلبلی و میگو تشکیل شده می‌تواند یک طعم متنوع دیگر به سفره‌های غذای شما می‌افزاید. ترکیب طعم غذای دریایی و لوبیا یک غذای جدید برای ما ایرانیان است.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورش بامیه؛ یک شام لاکچری برای مهمان‌ها
پاکورا2
پاکورا تزئین زیبا

مواد لازم برای پخت پاکورا برزیلی

  • ۵۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱۵۰ گرم میگو
  • به مقدار کافی فلفل قرمز
  • به مقدار کافی نمک

دستور پخت پاکورا برزیلی

لوبیا چشم بلبلی را حداقل ۸ ساعت خیس کنید. لوبیا را بعد از این مدت پخته و آب‌کش نمایید. سپس آن را در دستگاه غذاساز مخلوط یا بکوبید تا خمیر یک‌دستی به‌دست آید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب گوشت بره با سبزیجات که حتماً باید طعم آن را بچشید

پیاز را رنده کرده و با نمک و فلفل قرمز به خمیر اضافه کنید. میگو را پوست کنده و بپزید. بعد آبکش نمایید و ساطوری کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد با قاشق برداشته و در روغن داغ بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید. چاشنی این غذا سس قرمز با تندی فلفل قرمز است.

بازم بخونین:  طرز تهیه كوبيده لوبيا سفيد؛ منبع فیبر و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *