طرز تهیه هلیم باقلا یک هلیم کاملاً گیاهی

هلیم باقلا 1

هلیم باقالا از آن دست غذاهایی است که در فرهنگ غذاهای سنتی ایرانی به غذاهای کوبیدنی معروف است. پخت آن پیچیدگی خاصی ندارد و برای هر کسی راحت است. ضمن آن‌که هلیم باقلا یک هلیم کاملا گیاهی است و برای وگان‌ها و گیاه‌خوارها بسیار مناسب است.

مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد برای شما غذاهای متنوع ایرانی و خارجی، سنتی و غیر سنتی، گوشتی و گیاهی و حتی دستور پخت غذای حیوانات را فراهم و منتشر کند تا سفره‌هایی متنوع در ایران داشته باشیم و اهل هر خانه‌ای بتواند با حداقل هزینه یک غذای مغذی و کامل و لذیذ همراه با خاطرات شیرین را کنار خانواده تجربه کنند.

هلیم باقلا با لوبیا
آشپزها از لوبیا پخته درهلیم باقلا استفاده میکنند

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه کوبیده لوبیا و عدس🥣😋

مواد لازم برای تهیه هلیم باقالا برای ۴ نفر

  • باقالا زرد ۴ پیمانه (۴۰۰ گرم
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  • گل پر و آویشن به میزان لازم
  • زعفران آب شده به میزان لازم

دستور پخت هلیم باقالا

پخت هلیم باقالا واقعاً ساده است و پیچیدگی خاصی ندارد. باقالا را همراه آب و مقداری نمک، زردچوبه فلفل و زنجبیل می‌پزیم تا کاملاً بدون آب شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی paella

در حین پخت غذا، زعفران آب شده را اضافه می‌کنیم در آخر نیز باقالا پخته را می‌کوبیم.

موقع صرف غذا در صورت نیاز و تمایل از گل‌پر یا پودر آویشن استفاده می‌کنیم.

هلیم باقلا کاسه چوبی
هلیم باقلا با زعفران طعم فوق‌العاده‌ای دارد

میزان کالری هلیم باقلا

هلیم باقلا ممکن است بر اساس حجم مواد تشکیل‌دهنده‌اش، کالری متفاوتی داشته باشد. توجه داشته باشید که این تخمین‌ کالری، تقریبی است. در مجموع، یک هلیم باقلا معمولی ممکن است حدود ۱۳۰ کالری در هر وعده برای ۴ نفر می‌باشد. در واقع برای هر نفر حدود ۳۲ کالری می‌باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد میوه؛ یک سالاد رژیمی متفاوت و لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *