طرز تهیه نخود آب و گردو

نخود آب

نخود آب و گردو یکی از غذاهای گیاهی و سالمی است که مقدار مناسبی فیبر و مواد معدنی و مغذی دارد. این غذا با مواد کمی آماده می‌شود و برای افرادی که زیاد فرصت ایستادن پای اجاق گاز را ندارند بسیار مناسب است. خوردن این نوع غذاها گاه باعث تنوع و تجربه لذت‌بخش نشستن کنار اعضای خانواده پای سفره را می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه یخنی باقلا، یک غذای گیاهی اصیل ایرانی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • نخود نصف پیمانه (۱۹۵ گرم)
  • لوبیا سفید ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • برنج سبوس‌دار نیم کوب یا ۴ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)
  • گردو ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
  • پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط (۱۴۰) (گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره به میزان لازم
  • روغن حیوانی، گاوی، روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت
مواد لازم
نخودآب و گردو از غذاهای پروتئین دار محسوب میشود

روش پخت نخود آب و گردو

حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می‌پزیم. سپس پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.

پس از آن ادویه پودر زیره و گردوی نیم کوب را افزوده و مدتی حرارت می‌دهیم. پیاز و گردو را به همراه برنج، نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیش (Quiche) غذای فرانسوی معروف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *