طرز تهیه ماهی با تمبر هندی؛ یک غذای دریایی متفاوت

ماهی با تمبر هندی

ماهی را با انواع دورچین‌ها و سبزیجات می‌توان طبخ و میل کرد. اما تمبر هندی چیزی است که ما ایرانی‌ها کمتر در غذاهایمان از آن استفاده می‌کنیم. مجله آشپزی پخت خونه این بار به شما دستور پختی متفاوت برای طبخ ماهی همراه با تمبرهندی را پیشنهاد می‌کند. خود را به یک ضیافت با غذای دریایی لذیذ دعوت کنید. در این دستور پخت نوع ماهی ذکر نشده شما با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان می‌توانید از ماهی‌های مختلف بازار استفاده کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه یخنی باقلا، یک غذای گیاهی اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه ماهی با تمبر هندی

  • فیله ماهی ۱ کیلو
  • موسیر ۶ عدد
  • تمبر هندی ۲۵۰ گرم
  • هل کوبیده ۴ عدد
  • جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
  • ماست ۲ لیوان
  • سیر کوبیده ۵ حبه
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز کوبیده ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل یک دوم قاشق چای خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • سرکه یک دوم فنجان
  • نمک و روغن به میزان لازم
بازم بخونین:  طرز تهیه کوفته😍😋
ماهی با تمبر هندی
تمبرهندی مزه‌ای تزش و لذیذ به ماهی می‌دهد

روش تهیه ماهی با تمبر هندی

فیله‌ها را شسته و آن را سوراخ‌سوراخ کرده و موسیر کوبیده روی آن مالیده و ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم. سپس آن را شسته و به نمک و سیر و زعفران آغشته نموده و یک ساعت صبر کنید. آن‌گاه ماست را روی همه قسمت‌های فیله ریخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید و با سرکه بشویید تا همه ماست‌ها پاک شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه پاکورا برزیلی😋😋

سپس مقداری کره روی فیله مالیده و چند دقیقه صبر کنید. تمبر هندی را در یک لیوان آب خیس کرده و بعد از ۱۵ دقیقه آن را صاف کنید. گشنیز و فلفل را کوبیده و چند قطره آب به آن اضافه کنید و روی فیله بمالید و آن را در کره و یا روغن سرخ کنید و در یک ظرف گذاشته، نمک، جوز هندی، هل، آب و تمبر هندی را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

ماهی با تمبرهندی شما آماده است نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *