طرز تهیه قلیه ماهی: غذای لذیذ جنوبی

یک ظرف پر از قلیه ماهی

قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در جنوب کشور است که از ترکیب ماهی و سبزی تهیه می شود. عطر سبزیجات و سیر این غذا در کنار طعم بی نظیر ماهی های جنوب یک ترکیب شگفت انگیز به ارمغان می‌آورد که با عث می گردد تجربه این غذا لذت‌بخش باشد. مجله آشپزی پخت خونه دستور پخت قلیه ماهی را برای تنوع هرچه بیشتر سفره‌های شما ارائه کرده است.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی برای ۴ نفر

  • ماهی ۲ کیلو
  • گشنیز ۲۵۰ گرم
  • شنبلیله ۲۵۰ گرم
  • تمبر هندی ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۴ عدد
  • زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز کوبیده کمی
  • سیر ۱ بوته
  • روغن ۲۰۰ گرم
یک کاسه قلیه ماهی قهوه‌ای رنگ

دستور پخت قلیه ماهی

مرحله اول: سبزی را تمیز کرده می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا برود و بعد آن را ریز خرد کرده و پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر

مرحله دوم: سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم.

مرحله سوم: سبزی را نیز به آن اضافه کرده میگذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.

مرحله چهارم: ماهی را تکه کرده با یک استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد.

مرحله پنجم: پوست آن را میگیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم.

بازم بخونین:  ایتلی بلغور پيلوو (بلغور پلو با گوشت ريكوب  Etli Bulgur pilavi)

مرحله ششم: تمبر هندی را در نصف لیوان آب جوش خیس میکنیم و در پارچه نازکی ریخته شیره آن را میگیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه میکنیم.

مرحله هفتم: زردچوبه و کمی نمک به آن مخلوط می نماییم و تمام مواد را با یکدیگر کمی سرخ میکنیم.

مرحله آخر:  ۲ تا ۳ لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا آهسته بجوشد و جا بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *