طرز تهیه تاس کباب ماهی؛ یک خوراک دریایی بی‌نظیر

تاس کباب ماهی در ظرف

تاس کباب ماهی که با ماهی سفید تهیه می‌شود و مخلفات دیگری مانند سیر و گوجه‌فرنگی و جعفری و بادمجان یک دستور پخت کاملاً متفاوت است. این غذا دریایی می‌تواند یک ضیافت کامل و لاکچری برای شما و مهمانان‌تان به‌حساب آید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب ماهی

  • یک عدد ماهی سفید
  • ۱۵۰ گرم پیاز
  • چند عدد گوجه فرنگی یا چند قاشق رب
  • چند شاخه جعفری
  • چند دانه سیر
  • در صورت تمایل ۳ عدد بادنجان
  • ۲ عدد نارنج یا معادل آن آب نارنج
  • ۴۰ گرم کره
  • مقداری روغن
  • زعفران کمی
بازم بخونین:  طرز تهیه سوشی ژاپنی؛ یک غذای لاکچری به همراه عکس تزئین سوشی
ماهی سفید شسته شده و تیغ درآورده شده
ماهی سفید باید کاملا بدون تیغ باشد

دستور پخت تاس کباب ماهی

  1. مقداری روغن را داغ کنید، پیازها را پوست بکنید و حلقه‌حلقه ببرید و در روغن کرمی رنگ سرخ کنید.
  2. ماهی را بشویید و پوستش را بکنید. با چاقو به پشت بزنید و تیغ‌ها را دانه‌دانه درآورید و ماهی را به قطعات مختلف تقسیم کنید و بشویید.
  3. بعد آن را میان پارچه‌ای بپیچید تا آبش برود. پیاز که کرم رنگ شد از ماهیتابه خارج کنید و در روغن آن یک ورقه ماهی قرار دهید و روی ماهی یک ورقه از حلقه‌های پیاز و حلقه‌های بادنجان پوست‌کنده و جعفری خرد شده و اگر تمایل دارید چند حبه سیربگذارید.
  4. باز روی آن‌ها به همان ترتیب اول ماهی و بعد مواد دیگر را بگذارید و روی آتش قرار دهید.
  5. پس از چند دقیقه اگر گوجه‌فرنگی تازه بود ورقه‌های گوجه فرنگی و اگر نبود یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را در آب ۲ عدد نارنج حل کنید و مقداری زعفران ساییده با کمی نمک و ۴۰ گرم کره آب شده مخلوط کنید و روی آن‌ها بریزید و با آتش ملایم بپزید تا تاس کباب ماهی شما آماده سرو شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه شکر پلو🍚😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *