طرز تهیه شیرینی پر شده با خرما

خرمایی123

پخت شیرینی در منزل با قیمت‌های سرسام‌آوری که هر روز مشاهده می‌کنیم یک ضرورت است. از آن‌جایی که زندگی بدون تنقلات و شیرینی‌جات مخصوصاً برای بچه‌ها بسیار سخت است بد نیست این شیرینی‌ها را به‌عنوان میان‌وعده‌ای که در طول روز مصرف می‌کنید خودتان در منزل آماده کنید. این‌طوری از سلامت و کیفیت آن مطمئن خواهید بود.

ضمن آنکه شیرینی‌پزی در منزل خود یک تفریح است و از طرفی باعث لذت و دلبستگی اعضای خانواده به خانه می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه کردن حدود ۲۵ عدد شیرینی

  • ۷۵ گرم / ۶ قاشق سوپ‌خوری کره یا مارگارین نرم شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری بهار نارنج
  • ۱۷۵ گرم یا ۱ و نیم پیمانه آرد ساده
  • ۱ قاشق چای‌خوری گلاب
  • ۳ قاشق سوپخوری آب
  • ۴ قاشق چای‌خوری پودر قند برای پاشیدن روی شیرینی ها
بازم بخونین:  تهیه پودینگ پاییزی به راحتی آب خوردن

مواد لازم برای داخل شیرینی‌ها

  • ۱۱۵ گرم یا دوسوم پیمانه خرما بدون هسته
  • نیم قاشق چای‌خوری بهار نارنج
  • نیم پیمانه آب جوش
خرما
شیرینی خرمایی بسیار خوشمزه است

روش پخت

مواد داخل شیرینی را درست کنید. خرما را ریز کنید. بهار نارنج و آب جوش را اضافه، مخلوط را با قدرت هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آماده کردن شیرینی‌ها

کره یا مارگارین را با آرد مالش دهید. گلاب، بهار نارنج و آب را اضافه و یک خمیر سفت درست کنید. از روی خمیر ۲۵ تکه بردارید و آن را به صورت توپک‌های کوچک فرم دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه بامیه؛ خرید بامیه عربی در مشهد از پخت خونه 😍😋🥰

انگشت خود را داخل توپک‌ها فرو کنید و آن‌ها را مانند یک ظرف کوچک فرم دهید. سپس اطراف و دور تا دور آن را بفشارید و نازک کنید سپس حدود ۱ قاشق چای‌خوری از مخلوط خرما را داخل هر یک از توپک‌های خمیری بریزید.

اکنون اطراف خمیر را روی خرما فشار دهید و مواد درون آن را پنهان نمایید. به همین ترتیب تمام توپک‌ها را پر کنید.

شیرینی‌های پر شده را به شکلی که درز خمیرها در زیر قرار بگیرد داخل کاغذ روغنی که کمی چرب شده قرار دهید و روی هر کدام از توپک‌ها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را داخل مایکروفر به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با قدرت بالا بپزید.

در طول مدت زمان پخت توپک‌ها را دو بار جابه‌جا کنید. سپس ۵ دقیقه قبل از آنکه روی توری قرار دهید بگذارید بماند تا کمی خنک شد.

بازم بخونین:  طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون نیاز به فر برای کودکان و بزرگسالان

شیرینی‌های خنک شده را داخل ظرف بچینید و روی آنها پودر قند بپاشید و خوب تکان دهید تا پودر قند همه جای شیرینی‌ها را بگیرد.

زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه

کلمات مرتبط با طرز تهیه شیرینی پر شده با خرما

شیرینی با خرما، طرز تهیه تنقلات با خرما، شیرینی پر، شیرینی خرما، شیرینی رژیمی با خرما، غذا با خرما، انواع شیرینی با خرما، شیرینی باخرما، طرز تهیه شیرینی پر، شیرینی با خرما و بیسکویت، انواع کیک و شیرینی با خرما.

طرز تهیه چنگال خرما، طرز تهیه قند خرما، طرز تهیه چنگال با خرما، بچه ها شیرینی زندگی، تهیه شیرینی با خرما، طرز تهیه بار خرما، بچه ها شیرینی زندگی ان، طرز تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه، طرز تهیه چنگال خرما جنوبی، طرز تهیه قهوه هسته خرما در منزل، درست کردن شیرینی با خرما، طرز تهیه پروتئین بار با خرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *