طرز تهیه شکر پلو🍚😋

شکر پلو شیرازی

شکر پلو از غذاهای مخصوص مردم شیراز است. این غذا محبوب کسانی است که غذای شیرین دوست دارند. معمولاً شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.

شما هم می‌توانید با یک بار امتحان کردن این دستور پخت بفهمید که ارزش پخت دوباره را دارد یا خیر.

شکر پلو
شیرازی ها شکر پلو را معمولاً با قیمه سرو می کنند.

مواد لازم شکر پلو

  • ۱ کیلو برنج
  • ۱ کیلو شکر
  • روغن به مقدار لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • مغز پسته و بادام و خلال نارنگی هر کدام ۸۰ گرم
بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

طرز تهیه شکر پلو

برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم یکی دو جوش می‌دهیم.

شکر را با دو لیوان آب جوشانده به‌صورت شیره شکر در می‌آوریم. در ضمن یک قاشق چای‌خوری زعفران ساییده‌شده را در آب جوش حل کرده به شیر شکر اضافه می‌کنیم و دو قاشق روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس برنج را دم می‌کنیم و قبل از دم کشیدن کامل با کفگیر به داخل سینی یا چلو صافی ترش باله میریزم.

بازم بخونین:  طرز تهیه یخمه ترش؛ از غذاهای کوبیدنی

سپس شیره شکر را روی آن پاشیده با و آن مخلوط می‌کنیم. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. پس از دم کشیدن شکر پلو هم خلال بادام و پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده و بعد روی برنج می‌ریزیم و سرو می کنیم.🍚😋

کلمات مرتبط با طرز تهیه شکر پلو

ساخت شکر، طرز تهیه شکر پلو، طرز تهیه شکر پلو شیرازی، شکر پلو شیرازی با قیمه، شکر شیرازی، شکر پلو شیرازی، شکر پلو با قیمه، طرز تهیه نقل با شکر، شکر پلو شیرازی، تهیه شکر پلو، شکر پلوی شیرازی، شکر پلو، سیرابی پلو، نگاری شیر، نارنگی پلو، درست کردن شکر، طرزتهیه شکرپلو، دستور پخت شکر پلو، طرز پخت شکر پلو، طرز تهیه شکر پلو شیرازی با قیمه، طرز تهیه شکر پلو ساده، ترشباله، طرز تهیه خورشت به شیرازی، طرز تهیه سیرابی پلو، کدو پلو شیرازی، طرز تهیه تره با شکر، چلو صافی، طرز پخت شکر پلو شیرازی، طرز درست کردن شکر پلو، طرز تهیه شکر پنیر در منزل، دستور شکر پلو

بازم بخونین:  آش بُرش؛ یک آش روسی برای روزهای سرد سال که باید امتحان کنید

2 thoughts on “طرز تهیه شکر پلو🍚😋

  1. راحله نادی میگوید:

    من عاشق غذاهای شیرینم بازم از این رسپی های شیرین مزه بذارین تو سایتتون
    ممنون از سایت خوبتون

    • محمدمهدی گودرزی میگوید:

      با سلام و احترام
      بسیار مایه خرسندی است که از این دستور پخت راضی هستید امیدواریم بتوانیم در ادامه فعالیت خود هم شما را راضی نگه داریم.
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *