طرز تهیه شامی🥰😋🥔

شامی

شامی یکی از غذاهای لذیذ شبیه به کتلت است. شامی که به آن شامی کباب هم گفته می‌شود نوعی از کباب هم به شمار می‌رود. البته شامی کباب به نوعی از کتلت یا کباب خشک‌تر است و نیاز به نوعی سس و نوشیدنی کنار آن دارد.

مواد لازم برای تهیه شامی

  • ۱ پیمانه و نیم لپه
  • ۵۰۰ گرم گوشت
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • نمک به مقدار کافی
  • آرد نخودچی به مقدار کافی
  • فلفل به مقدار کافی
بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب ماهی؛ یک خوراک دریایی بی‌نظیر
شامی کباب
شامی کباب نسبت به کتلت و کباب خشک‌تر است بنابراین باید آن را با سس و نوشیدنی خورد.

دستور پخت شامی

گوشت بدون چربی که بهتر است مغز ران باشد را با پیاز درسته، نمک، زردچوبه و آب بپزید. تا حدی که آب گوشت به‌طور کامل بخار شود.

سپس لپه را که از شب قبل خیس کرده بپزید و آبکش کنید گوشت و لپه را از چرخ گوشت یا آسیاب بگذرانید. تخم‌مرغ‌ها را روی مایه به‌دست آمده بشکنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود به اندازه مورد نیاز آرد نخودچی اضافه کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه رست بیف به شدت ساده و لذیذ

شامی قالب زده که به‌طور معمول دایره بوده و گاهی وسط آن را هم سوراخ می‌کنند را در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید. اگر حرارت روغن زیاد باشد داخل شامی پخته نمی‌شود. اگر شامی روغن اضافه داشت در حوله کاغذی قرار دهید.

نکته: شما می‌توانید نسبت‌های گوشت و لپه را به سلیقه و ذائقه خود تغییر دهید. نکته برای پوک شدن شامی می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر یا جوش شیرین استفاده کنید.🥰😋🥔

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *