طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر در مایکروفر🥦🥦🍲

سوپ کلم بروکلی با پنیر

این سوپ به‌عنوان پیش‌غذا قبل از سرو غذاهای ساده‌ای از قبیل گوشت قرمز، مرغ و ماهی کباب‌شده یا سرخ کرده سرو می شود. سوپ‌های زیادی وجود دارد که معمولاً آشپزهای ایرانی خیلی دنبال طبخ آن‌ها نیستند در صورتی‌که تنوع سوپ باعث کمک زیادی به تنوع سفره غذای شما می‌کند.

ظرف پر از سوپ کلم بروکلی
سوپ کلم بروکلی یک پیش‌غذای خوش‌مزه و متنوع است

مواد لازم برای سوپ کلم بروکلی با پنیر برای ۴ نفر

  • ۳۵۰ گرم کلم بروکلی
  • ۲ و نیم پیمانه آب مرغ داغ
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره
  • ۱ عدد پیاز ریزشده
  • ۱ و یک‌چهارم پیمانه شیر
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری خامه سفت
  • ۱ ساقه تره‌فرنگی ریزشده (فقط قسمت سفید آن استفاده شود)
  • ۱۱۵ گرم پنیر استیلتون، رنده کنید
  • ۱ عدد سیب‌زمینی کوچک ریز شده
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

روش تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر

گل‌های کلم بروکلی را از هم جدا کنید، ساقه سفت آن را بردارید و دو عدد از گل‌ها را برای تزئین سوپ کنار بگذارید.

کلم بروکلی
گل‌های کلم بروکلی را کنار می‌گذاریم برای انتهای کار

کره را همراه پیاز و تره‌فرنگی داخل یک ظرف بزرگ مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت بالا در مایکروفر به مدت ۳ دقیقه حرارت دهید تا مواد نرم شوند کلم بروکلی و سیب‌زمینی را اضافه کرده، سپس آب مرغ را روی آن بریزید روی ظرف را پوشانده و دوباره با قدرت بالا ۱۵ تا ۱۲ دقیقه در مایکروفر بپزید.

اواسط زمان پخت دوبار مواد را هم بزنید تا نرم شوند. سپس اجازه دهید کمی خنک شود بعد آن را داخل بلندر ریخته و به صورت پوره در آورید. بعد با الک نرم آن را صاف کنید و داخل ظرف برگردانید.

شیر، خامه، نمک و فلفل را اضافه و داخل مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۴ تا ۳ دقیقه دوباره گرم کنید در لحظات آخر پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر
سوپ کلم بروکلی با پنیر
برای روی سوپ می‌توانید از تزئیات گیاهی مختلفی از جمله خود کلم بروکلی استفاده کنید.

گل‌های بروکلی را که کنار گذاشته‌اید داخل یک ظرف کوچک مخصوص مایکروفر بریزید و رویش را بپوشانید و با قدرت بالا به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروفر حرارت دهید.

اکنون آن را به صورت عمودی برش‌های نازک دهید. سوپ را با ملاقه داخل ظرف سرو از قبل گرم کرده بریزید و با گل‌های کلم بروکلی تزئین نمایید و با فلفل سیاه آسیاب شده سرو کنید.

زمان مورد نیاز ۲۲ دقیقه

خواص کلم بروکلی

کلم بروکلی منبع عالی ویتامین‌های A و D است و حاوی انواع ترکیبات معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، کروم، منیزیم، آهن و روی است. ویتامین A برای بینایی سالم مهم است و ویتامین D به جذب کلسیم و تقویت استخوان‌ها کمک می‌کند. بروکلی علاوه بر ویتامین‌ها منبع خوبی از فیبر، فولات و آنتی‌اکسیدان‌ها نیز هست.

کلم بروکلی برای کدام بیماری‌ها مناسب است؟

بروکلی فواید زیادی برای سلامتی دارد و تصور می‌شود به پیشگیری از بیماری‌های خاصی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ کمک می‌کند. همچنین منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی

علاوه‌براین، کلم بروکلی یک غذای کم کالری است و زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود، ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد.

کدام قسمت کلم بروکلی خوراکی است؟

ساقه ها و برگ های کلم بروکلی خوردنی است و دارای خواص زیادی برای بدن انسان است.

کلمات مرتبط با طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر در مایکروفر

کدام قسمت کلم بروکلی خوراکی است، سوپ کلم بروکلی، پخت کلم بروکلی، کدام قسمت کلم بروکلی خوردنی است، سوپ کلم بروکلی با سیب زمینی، سوپ بروکلی، پنیر استیلتون، سوپ کلم بروکلی با شیر، طرز تهیه سوپ کلم با مرغ، سوپ با کلم بروکلی، سوپ کلم بروکلی و مرغ، طرز تهیه سوپ کلم بروکلی، طرز تهیه سوپ بروکلی با خامه، کلم بروکلی چه خاصیتی دارد، تهیه کلم بروکلی، طرز تهیه سوپ کلم روسی، پختن کلم بروکلی، سوپ کلم قرمز، غذا با کلم بروکلی و پنیر پیتزا nam chim chae، کلم بروکلی پخته، سوپ برکلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *