طرز تهیه رولت گوشت با خمیر 😋😍

رولت گوشت

رولت گوشت که یک غذای لاکچری و خوش‌خوراک است. اما نوع پخته‌شده در خمیر آن نیز یک لذت دیگر دارد. این غذایی است که شما برای هر سفره‌ای چه سفره مهمانی و چه سفره خانوادگی می‌توانید تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیر برای ۵ نفر

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • یک پیمانه پیاز داغ عسلی
  • یک پیمانه فلفل سبز خردشده
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین، زعفران به اندازه کافی
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری آرد
  • ۵۰ گرم کره
  • نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی
  • یک قاشق مرباخوری شکر
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس گوجه‌فرنگی
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سرکه
  • جعفری، ترخون، مرزه ۲ قاشق سوپ‌خوری از هر کدام
  • ۴ حبه سیر
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر
رولت گوشت با خمیر
مایه رولت گوشت با خمیر به راه‌های مختلفی تهیه می‌شود.

طرز تهیه رولت گوشت با خمیر

پیاز داغ و گوشت چرخ‌کرده را با هم در ظرفی ریخته روی شعله کم هم می‌زنیم تا گوشت‌ها گلوله گلوله نشود و به هم نچسبد. پس از آن که آب گوشت کشیده شد، ۱ فنجان آب اضافه کرده و تمام مواد فوق را به‌جز آرد و کره در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا آب آن کشیده شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه یخمه ترش؛ از غذاهای کوبیدنی

۳ قاشق سوپ‌خوری آرد را با کره سرخ کرده، درون گوشت می‌ریزیم تا تمام مواد به‌هم آمیخته شود و اصلاً آب و روغن نداشته باشد. مایه را می‌گذاریم سرد شود.

طبق دستور خمیر را آماده و پهن می‌کنیم، مواد را درون آن ریخته، سپس شروع به رول کردن می‌کنیم. پس از رولت کردن، یک عدد سفیده دیگر را کمی می‌زنیم و با برس روی رولت می‌مالیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش آماج یا اوماج؛ یک روش ساده برای یک آش لذیذ

بعد با همان فویل لوله می‌کنیم. ته آن یعنی دو انتهای آن را مثل شکلات می‌پیچیم البته یکی را به طرف راست و طرف دیگر را سمت چپ می‌پیچیم و سپس در فر ۳۰۰ درجه داغ مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم. پس از پختن، رولت را از فویل خارج می‌کنیم با کارد تیزی برش میدهیم و در دیس می چینیم. 😋😍

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *