طرز تهیه رست بیف به شدت ساده و لذیذ

رستبیف

رست بیف برخلاف دیگر غذاهای مواد زیادی ندارد. در این دستورپخت از ادویه و افزدونی استفاده نمی‌شود تا طعم لذیذ گوشت را تحت تاثیر قرار ندهد. معمولاً در غذاهای گوشتی به قدری ادویه و سبزیجات به غذا اضافه می‌شود که طعم گوشت فراموش می‌شود. دستور پخت رست بیف که مجله آشپزی پخت خونه برای شما آماده کرده‌ است این‌طور نیست. شما در این غذا فقط گوشت و چربی را زیر دندان‌تان حس می‌کنید و از طعمش لذت می‌برید.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب ماهی؛ یک خوراک دریایی بی‌نظیر
یک ظرف بزرگ رست بیف و سیب‌زمینی‌های سرخ شده و سبزیجات
رست بیف بهتر است بدون هیچ‌گونه ادویه‌ای طبخ و سرو شود تا طعم لذیذ گوشت در آن حفظ و احساس شود.

مواد لازم برای تهیه رست بیف

  • یک کیلو گوشت آماده رست بیف که از راسته گوساله یا گاو است
  • ۷۵ گرم روغن یا چربی قلوه گاو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت رست بیف در چند مرحله

  1. چربی تازه دور قلوه گاو را بگیرید، آن را خرد کنید و با یک‌چهارم لیوان آب بگذارید بپزد.
  2. آب آن که خشک شد و به روغن افتاد، گوشت آماده رست بیف را با یک پارچه تر پاک کنید و در دو قاشق سوپ‌خوری روغن قلوه گاو چهار طرف آن را سرخ کنید و نمک بپاشید.
  3. سپس آن را در قابلمه بگذارید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت دو ساعت قرار دهید.
  4. بعد نیم لیوان آب گرم به آن اضافه کنید، سه یا چهار جوش که خورد گوشت را درآورید و با کارد خیلی تیز به شکل حلقه‌های باریک ببرید و در دیس بچینید و آب آن را روی خودش بریزید.
  5. می‌توانید اطرافش را با سیب‌زمینی سرخ‌شده و جعفری تزیین کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه کباب فنلاندی از سری غذاهای بین المللی
یک ظرف رست بیف حلقه شده و یک شاخه رزماری و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده در کنار آن با هویج
رست بیف تزئین شده با سیب زمینی و جعفری ریزشده و هویج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *