طرز تهیه رتتوی (Ratatouille) یک غذای جانانه فرانسوی

رتتوی فرانسوی

یکی از نیازهای امروز هر کدبانو تنوع بخشیدن به سفره غذایی خانه است. از بهترین راه‌ها برای ایجاد تنوع در سفره غذایی در خانه استفاده از دستورپخت‌های غیر بومی مانند رسپی‌های غیر ایرانی است. گرچه ایرانی‌ها به بهترین دستورپخت‌ها در دنیا مشهورند و کسی که یک‌بار دست‌پخت یک کدبانوی ایرانی را بخورد عاشق و واله فرهنگ غذایی ما می‌شود ولی استفاده از دستور‌پخت‌های غیرایرانی هم خالی از لطف نیست.

در این دستورپخت می‌خواهیم یک غذای فرانسوی را به شما آموزش دهیم به نام رتتوی. این از مشهورترین غذاهای فرانسوی است و پخت آن می‌تواند یک تجربه به‌یادماندنی و زیبا را در خاطر شما و دیگر اهالی منزل به یادگار بگذارد.

مواد لازم برای تهیه رتتوی فرانسوی:

  • ۱ عدد بادمجان بزرگ، پوست آن پوشیده شده و خرد شده به قطعات کوچک
  • ۲ عدد کدو حلوایی، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای زرد، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۳ حبه گوجه فرنگی متوسط، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۳ حبه سیر، خرد شده ریز
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن
  • نمک و فلفل به میزان لازم
بازم بخونین:  طرز تهیه آش آلو بخارا: ملس و لذیذ
رتتو فرانسوی
در ماهیتابه تفت میدهیم تا پخته شوند

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کرده و آن را تا زمانی که نرم شود و طلایی رنگ شود، سرخ کنید.

۲. به پیاز سرخ شده، فلفل‌ها و سیر را اضافه کنید و همه را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

۳. سپس گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و همه را تا زمانی که گوجه‌فرنگی‌ها آب بگیرند، تفت دهید.

۴. بادمجان و کدو حلوایی را به قابلمه اضافه کنید و همه را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

۵. زیره، آویشن، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

۶. حرارت را کم کرده و قابلمه را با درپوش بپوشانید. رسپی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید، تا سبزیجات نرم شوند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

۷. پیش از سرو، رسپی را به مدت ۵ دقیقه در حرارت کم بدون درپوش بپزید تا اضافه آب تبخیر شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه شیربرنج؛ یک دسر همه پسند

رسپی راشتی آماده است! می‌توانید آن را به تنهایی سرو کنید یا به عنوان همراه با مواد دیگر مانند گوشت یا ماهی مصرف کنید. این غذا در دمای اتاق یا یخچال قابل نگهداری است و همچنین می‌توانید آن را با نان تست سرو کنید. لذت ببرید!

میزان کالری در رسپی راشتی (Ratatouille)

میزان کالری بستگی به میزان و نوع مواد استفاده شده دارد. در ادامه، تقریبی از تعداد کالری در این غذا را برای شما آورده‌ام:

بادمجان: تقریباً ۲۵ کالری در ۱۰۰ گرم

کدو حلوایی: تقریباً ۲۰ کالری در ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز: تقریباً ۳۰ کالری در ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد: تقریباً ۲۵ کالری در ۱۰۰ گرم

پیاز: تقریباً ۴۰ کالری در ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی: تقریباً ۲۰ کالری در ۱۰۰ گرم

سیر: تقریباً ۱۵۰ کالری در ۱۰۰ گرم (معمولاً در رسپی مقدار کمی سیر استفاده می‌شود)

رتتوی فرانسوی1
تزیین رسپی غذای رتتویRatatouille فرانسوی

با توجه به میزان مواد مورد استفاده، می‌توانید مقدار کالری رسپی راشتی را تقریباً بدست آورید. لازم به ذکر است که این تخمین می‌باشد و ممکن است با تغییر در اندازه و مواد استفاده شده، مقدار کالری تغییر کند.

رسپی راشتی (Ratatouille) حاوی مواد مغذی متنوعی است. در زیر به برخی از مواد مغذی و ویتامین‌های مهم موجود در اجزای اصلی این غذا اشاره می‌کنم:

بازم بخونین:  طرز تهیه آش ریحان؛ یک آش متفاوت دیگر

بادمجان: حاوی فیبر، ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ناسونین است.

کدو حلوایی: منبع خوبی از فیبر، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

فلفل دلمه‌ای قرمز: حاوی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، فولات، و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

فلفل دلمه‌ای زرد: دارای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، فولات، و پتاسیم می‌باشد.

پیاز: حاوی فیبر، ویتامین C، ویتامین B6، فولات، مس و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

گوجه فرنگی: منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و لیکوپن است.

سیر: حاوی فیبر، ویتامین C، ویتامین B6، مس و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد.

در مورد پروتئین، رسپی راشتی به طور کلی یک غذای گیاهی است و مقدار قابل توجهی پروتئین ندارد. برای تأمین پروتئین بهتر است آن را با سایر منابع پروتئینی مانند ماهی، گوشت، لوبیا، نخود، عدس و سویا ترکیب کنید.

لازم به ذکر است که این فهرست تنها برخی از مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در اجزای اصلی رسپی راشتی را نشان می‌دهد و سایر مواد مغذی نیز در غذا ممکن است وجود داشته باشند.

کلمات مرتبط با طرز تهیه رتتوی

رتتو، رتتوی، راتاتویی با گوشت، عکس غذای راتاتویی، غذا راتاتویی، غذای راتاتویی، یک غذای فرانسوی، بادمجان فرانسوی، رتتویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *