طرز تهیه خورشت میگو

یک ظرف خورشت میگو کنار یک لیوان آب

خورشت میگو باب دندان عاشقان غذاهای دریایی است. یک خورشت متفاوت و پرخاصیت که می‌توان آن را برای مجالس اعیانی و مهمانی‌های خاص طبخ کرد.

مواد لازم برای تهیه خورشت میگو (برای ۴ نفر)

  • میگو نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • آرد ۲ قاشق سوپ خوری خط کشیده یعنی پر نباشد
  • پودر کاری ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل به اندازه کافی
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • آب گوشت ۲ پیمانه
بازم بخونین:  روش سرخ کردن ماهی سالمون در ماهیتابه؛ غذای دریایی بی‌نظیر

روش تهیه خورشت میگو

  1. میگوها را پوست کنده، تمیز کرده، شسته و در سس زعفران، نمک و آبلیمو حدود دو ساعت می‌خوابانیم.
  2. آرد را در کره سرخ می کنیم. آب گوشت را به آرد اضافه کرده، رب گوجه‌فرنگی، برش های قارچ، نمک، فلفل، پودر کاری را ریخته، میگذاریم آرام بجوشد.
  3.  خامه را اضافه کرده، ظرف گودی را انتخاب می کنیم. پس از این که خورشت را در ظرف ریختیم، مقداری خلال پسته روی آن می ریزیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد میوه؛ یک سالاد رژیمی متفاوت و لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *