طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

یک ظرف خورش ترش تره کنار یک انار

خورش ترش تره یک خورش جالب و قدیمی گیلانی است. از آن دسته غذاهای گیلانی که هوش از سر هر آدمی می‌پرداند. از آن دسته غذاهای گیاهی که تقریباً در حال فراموشی است. مجله آشپزی پخت خونه با انتشار این دستورپخت‌ها قصد دارد نگذارد این سنت‌های غنی غذایی در ایران بمیرد. پس با تهیه این غذای جالب و خوشمزه خود را به یک ضیافت کم‌هزینه ولی پرخاصیت و متنوع مهمان کنید. پخت این خورش بسیار ساده و راحت است و در عین حال مواد غذایی زیادی نیاز ندارد.

بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر

مواد لازم برای ۴ نفر خورش ترشی تره

  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید، کمی شنبلیله) ۱ کیلو
  • ۱۰ حبه سیر
  • برنج نصف پیمانه
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه آبغوره
  • ۱۰۰ گرم روغن
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار کافی
یک قابلمه مسی پر از خورش ترش تره و یک ظرف پلو
خورش ترش تره را می‌توان به عنوان یک غذای گیاهی در نظر گرفت که مجموعه‌ای از طعم و مزه‌های فوق‌العاده است

دستورپخت خورش ترشی تره

  1. دیگ کوچکی را با چند پیمانه آب پر می‌کنیم روی اجاق می‌گذاریم.
  2. جوش که آمد، سبزی خردشده و نصف پیمانه برنج را در آن می‌ریزیم.
  3. با در باز می‌پزیم تا سبزی خوش رنگ و سبز بماند.
  4. وقتی نیم پخت شد با گوشت کوب (یا گوشت‌کوب برقی) می کوبیم.
  5. سپس آبغوره، نمک، فلفل، کمی زردچوبه، سیر خرد شده و روغن را داخل خورش می‌ریزیم.
  6. پس از پختن، حرارت را ملایم می‌کنیم و دو عدد تخم‌مرغ به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه آش جو اسفناج برای افراد سرما‌خورده‌

خورشت ترشی‌ تره شما آماده است نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *