طرز تهیه خورشت به؛‌ غذای لذیذ زمستان و پاییز

یک ظرف خورشت به و پلو

اگر در فصل پاییز یا زمستان هستید و به در بازار پیدا کردید خورشت به را فراموش نکنید. مجله آشپزی پخت خونه شما را به یک غذای زمستانی خوشمزه همراه با پلو دعوت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش جو اسفناج برای افراد سرما‌خورده‌

مواد لازم برای تهیه خورشت به برای ۶ تا ۸ نفر

  • مرغ بی استخوان ۱ عدد
  • به ۱ کیلو
  • نمک، فلفل، زردچوبه
  • زعفران
  • رب گوجه فرنگی
  • آبلیمو یا آب نارنج (به اندازه کافی)
  • پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
  • شکر یا کارامل ۱ قاشق سوپخوری
خورشت به

روش تهیه خورشت به

  1. مرغ را چند قطعه کرده، با پیاز در ماهی تابه ریخته با کمی روغن تفت می دهیم.
  2. ۴ پیمانه آب میریزیم، روی حرارت ملایم میگذاریم تا آرام بپزد.
  3. به پوست کنده را برش‌بر خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ کرده، همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، نصف قاشق چای خوری زعفران ساییده آب شده، شکر، آبلیمو یا آب نارنج به گوشت اضافه می کنیم.
  4. دقت کنید به ها در این خورشت له نشوند.
بازم بخونین:  طرز تهیه غذای گیاهی قارچ شکم پر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *