طرز تهیه خوراک عدس به سبک اسپانیولی

یک ظرف خوراک عدس اسپانیایی

کشور اسپانیا همانند بسیاری از کشورها دارای غذاهایی متنوع و خوشمزه است. اگر از آن دسته افرادی هستید که به غذاهای بین‌المللی علاقمند هستند، توصیه می‌کنیم خوراک عدس به سبک اسپانیولی را امتحان کنید. این غذا با ترکیباتی از مواد غذایی ساده می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده از یک غذای جدید و آسان را به شما هدیه کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه ماهی با تمبر هندی؛ یک غذای دریایی متفاوت

مواد لازم برای تهیه خوراک عدس به سبک اسپانیولی (برای ۴ نفر)

  • عدس ۵۰۰ گرم
  • سوسیس ۲۵۰ گرم (البته نوع ادویه دار و تند آن)
  • گوجه فرنگی سه یا چهار عدد
  • پیاز یک عدد
  • سیر دو جوانه
  • پاپریکا کمی
  • جعفری ریز شده، نمک، روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت خوراک عدس به سبک اسپانیولی :

  • عدس را در دیگ زودپز بپزید، در طول آن پیاز را هلالی شکل خرد کنید و با سیر رنده کرده در سه قاشق روغن داغ تفت دهید.
  • پابریکا را اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی های پوست و تخم گرفته را هم که خرد کرده اید به بقیه مواد بیفزایید.
  • نمک و جعفری ریز شده را هم اضافه کنید، بعد عدس را آبکش کرده و به این سس اضافه کنید.
  • ده دقیقه قبل از این که غذا کاملا آماده شود، سوسیس حلقه‌حلقه شده را در قابلمه بچینید و غذا را سر میز ببرید.
بازم بخونین:  طرز تهیه یخنی باقلا، یک غذای گیاهی اصیل ایرانی
طرز تهیه خوراک عدس به سبک اسپانیولی
خوراک عدس اسپانیایی

اگر از آن دسته افرادی هستید که به غذاهای بین الملل علاقمند هستند، توصیه می کنیم خوراک عدس به سبک اسپانیولی را امتحان کنید | مجله آشپزی پخت خونه

نوع: خوراک

سبک آشپزی: اسپانیایی

کلمات کلیدی: خوراک عدس

بازده دستور آشپزی: ۴ نفر

میزان کالری: ۳۵۰ کالری

بازم بخونین:  روش سرخ کردن ماهی سالمون در ماهیتابه؛ غذای دریایی بی‌نظیر

زمان تهیه: ۹۰M

زمان پخت و پز: ۳۰M

زمان کل: ۱۲۰M

مواد لازم دستور آشپزی:

امتیازدهی ویرایشگر:
۳.۷۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *