طرز تهیه بروشتا ایتالیایی، یک پیش غذای محبوب بین المللی

بروشتا ایتالیایی

اگر به دنبال پیش غذا هستید یکی از بهترین این پیش غذاها می تواند بروشتای ایتالیایی باشد. یک پیش غذای ساده اما خوشمزه ایتالیایی موطن غذاهای بی رقیب.

بروشتا یا بروسکتا یک پیش غذای ایتالیایی مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. حتی می‌توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی سبک برای صبحانه، ناهار یا شام میل کنید. مجله آشپزی پخت خونه به شما توصیه می‌کند با این مواد ساده و ارزان قیمت یک تنوع غذایی خوب به سفره خود بدهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مواد لازم برای تهیه بروشتا ایتالیایی

  • نان باگت ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • ریحان تازه ۱۰ برگ
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
بروسکتا ایتالیایی

دستور تهیه بروشتا ایتالیایی

  1. نان باگت را به صورت مورب برش بزنید.
  2. برش‌های نان را روی تابه گریل کنید. می‌توانید در فر قرار دهید تا کمی برشته شوند.
  3. گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید.
  4. سیر را رنده کنید.
  5. ریحان را ریز خرد کنید.
  6. گوجه‌فرنگی، سیر، ریحان، روغن زیتون، نمک و فلفل را در کاسه‌ای مخلوط کنید.
  7. مخلوط گوجه‌فرنگی را روی نان‌های برشته بریزید.
  8. بروشتا آماده شده را بلافاصله سرو و نوش جان کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه پاستا آلفردو ایتالیایی یک غذای لاکچری خارجی

چند نکته برای تهیه بروشتا ایتالیایی

  • می توانید از نان‌های دیگر مانند نان تست یا نان فرانسوی نیز استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر سیر، می‌توانید سیر را به جای رنده کردن، له کنید.
  • می‌توانید از انواع مختلف گوجه‌فرنگی مانند گوجه‌فرنگی گیلاسی یا گوجه‌فرنگی زرد نیز استفاده کنید.
  • به جای ریحان، می‌توانید از سایر سبزیجات معطر مانند پونه کوهی یا ترخون نیز استفاده کنید.
  • برای تنوع بیشتر می‌توانید به مخلوط گوجه فرنگی، پنیر موزارلا یا پنیر فتا نیز اضافه کنید.
بازم بخونین:  روش سرخ کردن ماهی سالمون در ماهیتابه؛ غذای دریایی بی‌نظیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *