طرز تهیه آش گندم؛ یک وعده غذایی کامل با یک غذای گیاهی

یک ظرفی سفالی پر از آش گندم

آش گندم یک انتخاب عالی برای روزهای سرد و خنک سال است. گرچه این آش لذیذ در هر فصلی می‌چسبد. مجله آشپزی پخت خونه شما را دعوت می‌کند تا با این غذای کاملاً گیاهی اما خوشمزه و مقوی یک وعده غذایی کامل را تجربه کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه آش گندم برای ۴ نفر

  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲ پیمانه (۲۴۰گرم)
  • لوبیا سفید ۱ پیمانه (۱۳۰گرم)
  • لوبیا چشم بلبلی یک‌دوم پیمانه (۶۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه (۶۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  دستور پخت ماهی شوریده با گردو😋🐡

روش تهیه آش گندم

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. لوبیا سفید را به همراه آب و کمی زردچوبه می‌پزیم.
  3. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را به آن اضافه کرده و خوب می‌پزیم.
  4. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را همراه، سبزی، نمک، فلفل و زنجبیل و کمی زردچوبه می‌پزیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.
  5. پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.
  6. پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت می‌دهیم.
  7. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه کباب برگ کبابی که نمی‌شود از آن گذشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *