طرز تهیه آش کدو حلوایی؛ یک غذای گیاهی پر از خاصیت

آش کدو حلوایی همراه یک برش لیمو و دانه های هل

در فصل سرد آش بیشتر می‌چسبد. متأسفانه دستور تهیه انواع آش وجود دارد که تقریباً رو به فراموشی است. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد با آموزش دوباره این دستور پخت‌ها فرهنگ غذایی غنی ایرانی که مملو از غذاهای گیاهی خوش‌خوراک و عالی است را دوباره زنده کند. آش کدو حلوایی در فصل پاییز که کدو حلوایی به مغازه راه می‌یابد یک گزینه لازم است. پس خودتان را به یک غذای مغذی و لذیذ دعوت کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه رتتوی (Ratatouille) یک غذای جانانه فرانسوی

مواد لازم تهیه آش کدو حلوایی برای ۴ نفر

  • کدو حلوایی ۸ پیمانه (۷۵۰ گرم)
  • برنج سبوس‌دار ۱ پیمانه (۱۳۵گرم)
  • بلغور گندم ۲ پیمانه (۶۰ گرم)
  • عدس ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • ماش ۱ پیمانه (۱۴۰گرم)
  • لوبیا چشم بلبلی نیم پیمانه (۱۲۰ گرم)
  • شوید خردشده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زرد چوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) یا روغن کنجد یا روغن زیتون (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  سالاد آندیو؛ یک سالاد گیاهی پر از خاصیت که نباید از دست بدهید
یک ظرف چینی پر از آش کدو حلوایی همراه سبزی خرد شده و دانه های هل روی آن

روش تهیه آش کدو حلوایی

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. کدو را به برش‌های ۴ سانتی خرد می‌کنیم.
  2. حبوبات را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می‌پزیم.
  3. برنج و بلغور را به همراه شوید و کمی زردچوبه، فلفل و زنجبیل می‌پزیم و به حبوبات اضافه می‌کنیم.
  4. پیاز را با روغن و ادویه کمی تفت می‌دهیم و به آش اضافه ‌می‌کنیم و اجازه می‌دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی

می‌توان آش کدو حلوایی را با آبغوره سرو کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *