طرز تهیه آش ماست؛ یک آش آذری لذیذ🥘

آش ماست

آش از بهترین غذاهایی است که هر ملت و نژادی برای خود اختراع کرده است. غذایی که در هوای سرد خوردن آن لذت‌بخش است و هم در هوای گرم خالی از لطف نیست. در این میان هر قومی برای خود نوعی آش می‌پزد. در بین ما ایرانی‌ها که خداوندگاران آشپزی و خلق مزه‌های بی‌نظیر هستیم آش‌های لذیذی پخته می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش زرشک 😋🥣؛ یک غذای سنتی ایرانی

قوم آذری زبان در بین ایرانی‌ها آش‌های خاصی می‌پزند که یکی از آن‌ها آش ماست است. این آش می‌تواند برای مردم غیرآذری زبان که با دستور پخت آن آشنایی ندارند یک تنوع غذایی خاص به حساب بیاید.

مواد لازم برای پخت آش ماست

  • ۱ کیلو سبزی (تره، گشنیز، اسفناج، شوید، جعفری)
  • ۳ لیوان آب مرغ یا آب گوشت
  • ۳۰۰ گرم ماست چکیده
  • برنج آش یا برنج معمولی نصف پیمانه
  • در صورت تمایل سنگدان یا گردن مرغ
  • نصف پیمانه بلغور (یارما)
  • به مقدار کافی نمک
  • به مقدار کافی فلفل
بازم بخونین:  طرز آش کلدوش؛ آش کردی آذربایجان غربی😋
آش ماست یک غذای آذربایجانی
آش ماست را با ماست چیکده می‌پزند و همین باعث رنگ سفید آن می‌شود

دستور پخت آش ماست

سبزی ها را شسته و طوری ساطوری کنید که نوع آنها معلوم باشد. برنج آش یا برنج معمولی و بلغور (یارما) را خیس کنید.

سبزی را در آب مرغ یا آب گوشت و یک لیوان آب نمک و فلفل بجوشانید. برنج و بلغور را به آش اضافه کرده و بگذارید تا آب آش کم بشود. در برخی از نقاط آذربایجان سنگدان جگر و گردن مرغ را قطعه‌قطعه کرده و به آش اضافه می‌کنند. در ظرف مورد نظر برای، آش ماست چکیده را با نمک هم بزنید و با آش مخلوط کنید.??

بازم بخونین:  آش بُرش؛ یک آش روسی برای روزهای سرد سال که باید امتحان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *