طرز تهیه آش عدس کدو 

یک قابلمه آش عدس و کدو

در این دستورپخت، آموزش پخت آش عدس کدو را خواهیم داشت. غذایی که کاملاً گیاهی است و در فصول سرد سال بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. آش عدس از نظر منابع غذایی، سرشار از کربوهیدارت و مقداری پروتئین است. مجله آشپزی پخت خونه شما را به یک ضیافت گیاهی با آش عدس و کدو دعوت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورش لوبیا سبز با لپه بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه آش عدس کدو برای ۴ نفر

  • عدس یک‌دوم پیمانه (۶۵ گرم)
  • قارچ ۶ عدد (۲۴۰ گرم)
  • برنج نیم کوب ۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
  • ماش یک‌دوم پیمانه (۷۰گرم)
  • کدو تنبل خرد شده ۴ پیمانه (۴۸۰گرم)
  • آلو بخارا ۱۰ عدد (۱۰۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه (۶۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه، کاری و پودر زیره به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  طرز تهیه آش گندم؛ یک وعده غذایی کامل با یک غذای گیاهی
یک ظرف آش عدس و کدو کنار کدو حلوایی و تزئینات روی میز

روش تهیه آش عدس کدو

  1. برنج را به همراه آب و کمی زردچوبه و نمک پخته سپس سبزی آش را اضافه می‌کنیم.
  2. پیاز را با روغن ادویه پودر زیره و فلفل کمی تفت داده و به همراه قارچ رنده شده کدو تنبل و آلو بخارا به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
  3. مدتی که از پخت آش گذشت عدس و ماش پخته شده را به کل غذا افزوده و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
بازم بخونین:  طرز آش کلدوش؛ آش کردی آذربایجان غربی😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *