طرز تهیه آش جو کدو

آش جو کدو در فنجان سوپ خوری

ایران سرزمینی از تنوع فرهنگ‌های غذایی است. این تنوع در آش بیشتر به چشم می‌خورد. در هر منطقه‌ای از ایران آش‌های مختلفی طبخ و سرو می‌شود. در فصول سرد سال این آش‌ها بسیار ارزش غذایی و لذت بیشتری دارد. مجله آشپزی پخت خونه این‌بار به شما آش جو کدو را توصیه می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک سوسیس و سیب زمینی ایتالیایی
آش جو کدو در یک ظرف

مواد لازم برای تهیه آش جو کدو ۴ نفر

  • جو پوست کنده ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • عدس یک‌دوم پیمانه (۶۵ گرم)
  • بلغور گندم ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
  • لپه ۱ پیمانه (۱۳۰گرم)
  • کدو سفید خرد شده ۴ پیمانه (۴۸۰ گرم)
  • شوید خرد شده به میزان لازم (۴۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره‌، ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  طرز تهیه خورش آلو مسما یا آلو بخارا😍😋

روش تهیه آش جو کدو

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. جو و بلغور گندم را همزمان باهم با مقداری نمک و زردچوبه می‌پزیم.
  3. لپه و عدس را جداگانه می‌پزیم. پیاز را با مقداری روغن زردچوبه ادویه و پودر زیره کمی تفت می‌دهیم.
  4. پیاز تفت داده شده، کدو خرد شده و شوید را به جو و بلغور اضافه می‌کنیم.
  5. مدتی که از پخت آن گذشت لپه و عدس پخته شده، نمک، فلفل و زنجبیل را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه شولی یزدی اصلی؛ غذایی رژیمی ولی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *