طرز تهیه آش جو اسفناج برای افراد سرما‌خورده‌

یک ظرف آش جو و اسفناج

در فصل سرد سال آش بی‌نهایت مؤثر و لذت‌بخش است.

در فصل سرد سال آش بی‌نهایت مؤثر و لذت‌بخش است. اگر قصد دارید بیماری را از بدن خود بیرون کنید بد نیست با غذای سالمی مانند آش و سوپ این کار را انجام دهید. آش جو اسفناج یکی از انواع آش‌های ایرانی است که می‌تواند بدن شما را در برابر انواع بیماری‌های عفونی و آنفولانزا و سرماخوردگی مقاوم کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه نخود آب و گردو

مواد لازم برای تهیه آش جو اسفناج برای ۴ نفر

  • جو پوست کنده ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • الو بخارا ۱۰ عدد (۱۰۰ گرم)
  • اسفناج پخته شده ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • کدو سفید خرد شده ۲ پیمانه (۲۴۰ گرم)
  • سبزیجات خشک معطر به میزان لازم
  • لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)

آش جو اسفناج یکی از انواع آش‌های ایرانی است که می‌تواند بدن شما را در برابر انواع بیماری‌های عفونی و آنفولانزا و سرماخوردگی مقاوم کند.

مجله آشپزی پخت خونه

روش تهیه آش جو اسفناج

  1. لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری زردچوبه و نمک می‌پزیم.
  2. جو را نیز جداگانه به همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می‌پزیم.
  3. پیاز را با روغن زردچوبه و ادویه کمی تفت داده و در نهایت سبزیجات خشک معطر را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. پیاز تفت داده شده لوبیا پخته ،شده، آلوبخارا، کدو سفید خرد شده، اسفناج پخته شده، فلفل و زنجبیل را به جو افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی با بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *