طرز تهیه آش بلغور

آشش بلغور و تزیین شده با پیازداغ و نعناداغ

بلغور گندم هم منبع عالی برای فیبر و هم بسیار مغذی است. آش بلغور برای روزهای سرد سال می‌تواند یک غذا یا پیش‌غذای عالی به حساب آید که نباید از آن غافل شوید. بهتر است غذاهای سالم را با مواد اولیه ارگانیک جایگزین غذاهایی با کالری زیاد و بدون خاصیت کنیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه اسفناج و تخم مرغ یا همان نرگسی؛ یک غذای سریع 10 دقیقه‌ای

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بلغور جو ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه (۶۰۰ گرم)
  • بلغور گندم یک‌دوم پیمانه (۶۰ گرم)
  • عدس یک‌دوم پیمانه (۶۵ گرم)
  • ماش ۱ پیمانه (۱۴۰ گرم)
  • گردو ۲ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم (۵۰ گرم)
بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر

روش تهیه آش بلغور

  1. حبوبات، بلغور، گندم و جو را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. عدس و ماش را به همراه سبزی و با افزودن مقداری نمک و فلفل می‌پزیم.
  3.  بلغور جو و گندم را نیز با آب و کمی زردچوبه می‌پزیم.
  4.  سپس آن را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.
  5. پیاز را با روغن و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.
  6.  سپس گردوی چرخ شده و پودر زیره و زنجبیل را به آن اضافه می‌کنیم.
  7.  در پایان‌ کار پیاز را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت به؛‌ غذای لذیذ زمستان و پاییز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *