طرز تهیه آش آماج یا اوماج؛ یک روش ساده برای یک آش لذیذ

آش آماج

آش اوماج یا آماج یک آش تبریزی و متعلق به مردم خطه دلاورپرور آذربایجان است. روش‌های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد که مجله آشپزی پخت خونه روشی ساده را برای شما آورده‌ است. خود را به یک ضیافت ترکی مهمان کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی
آش اوماج

مواد لازم برای ۴ نفر

  • لپه نیم پیمانه (۱۸۰ گرم)
  • اسفناج ۴ پیمانه (۴۰۰ گرم)
  • آرد گندم سبوس دار ۲ پیمانه (۲۲۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط (۱۴۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه فلفل به میزان لازم
  • پودر نعناع خشک به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم یا ۵۰ گرم
بازم بخونین:  طرز تهیه آش آلو بخارا: ملس و لذیذ

روش تهیه آش آماج

  1. لپه را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه می‌پزیم. مقداری آب را جوش آورده، سپس اسفناج را خرد کرده و در آب جوش می‌ریزیم، شعله را کم می‌کنیم و لپه پخته شده را به آن اضافه می‌کنیم.
  2. پس از مدتی آرد را در کمی آب سرد کاملاً حل کرده و به آش اضافه می‌کنیم. پیاز را همراه روغن و مقداری زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.
  3. سپس نمک فلفل و نعناع خشک را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *