طرز تهیه آش آلو بخارا: ملس و لذیذ

آش آلو بخارا

آش، آن هم آش آلو بخارا در فصل پاییز و زمستان بسیار می‌چسبد چراکه در این دو فصل هوا غذای گرم می‌طلبد و آلوهای خشک شده از اواخر فصل تابستان هم‌چنان در بازار خودنمایی می‌کنند و یک آش ترش و ملس را به ما وعده می‌دهند. پس این آش را طبق دستور پخت آش آلو بخارا را از مجله آشپزی پخت خونه تهیه کنید و خود و خانواده را به یک ضیافت لذیذ دعوت کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش جو اسفناج برای افراد سرما‌خورده‌

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آلو بخارا ۱۲ عدد ۱۲۰ گرم
  • بلغور جو یک‌دوم پیمانه (۶۰ گرم)
  • بلغور گندم ۲ پیمانه (۶۰ گرم)
  • ماش ۲ پیمانه (۲۸۰ گرم)
  • سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه (۶۰۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط (۲۸۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن حیوانی ،گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
بازم بخونین:  طرز تهیه تمپورا سبزیجات (ژاپنی) از سری غذای ملل

روش تهیه آش آلو بخارا

  1. حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم.
  2. بلغور جو و گندم ماش و سبزی را همراه آب و کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می‌پزیم.
  3. مدتی که از پخت حبوبات، گذشت آلو بخارا را به مواد اضافه می‌کنیم.
  4. پیاز را با روغن زردچوبه و ادویه کمی تفتداده و به کل مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه آش جو کدو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *