این روزها طرفداران غذاهای گیاهی یا به عبارتی وجترینها بیشتر و بیشتر میشود. خوردن برخی غذاهایی که همیشه معروف به غذاهای گوشتی بودهاند یک آرزو برای کسانی است که رژیم گوشت دارند یا از خوردن گوشت به دلایلی معذورند.
طرز تهیه آبگوشت گیاهی که مجله پخت خونه دستور پخت تعداد زیادی از آنها را منتشر کرده است سعی دارد به این افراد برای خوردن غذایی با طعم شبیه به طعم غذاهای گوشتی کمک کند.
مواد لازم برای پخت آبگوشت گیاهی برای ۴ نفر
- نخود ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
- گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط (۹۰۰ گرم)
- لوبیا سفید: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
- برنج سبوس دار نیم کوب ۴ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)
- پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ (۱۴۰ گرم)
- بلغور گندم ۴ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم)
- پودر لیمو عمانی به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل و پودر زیره به میزان لازم
- روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم ۵۰ گرم
روش تهیه
گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. نخود و لوبیا را از قبل خیس کرده و به همراه آب مقداری زردچوبه و فلفل میپزیم مدتی که از پخت آنها گذشت برنج و بلغور گندم را به همراه سیبزمینی گوجهفرنگی نمک و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه میکنیم و با هم میپزیم.
پیاز را با روغن زردچوبه و پودر زیره تفت میدهیم و به کل مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. مدتی قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی را اضافه میکنیم.
آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و به همراه سیبزمینی در ظرفی جدا میریزیم. سپس بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی جدا میریزیم.
کلمات مرتبط با طرز تهیه آبگوشت گیاهی
آبگوشت گیاهی، آبگوشت بدون گوشت، انواع آبگوشت بدون گوشت، طرز تهیه آبگوشت بدون گوشت، ابگوشت گیاهی، آبگوشت گوجه فرنگی بدون گوشت، آبگوشت بدون حبوبات، ابگوشت بدون گوشت، طرز تهیه آبگوشت بدون حبوبات.
طرز تهیه آبگوشت گیاهی، چالش خوردن آبگوشت، خاصیت آبگوشت، خواص آبگوشت ،خواص اب گوشت، آبگوشت چه خاصیتی دارد، فواید آبگوشت، طرز تهیه حلوای زنجبیلی برای ۵۰ نفر، پخت آبگوشت در مایکروفر، آبگوشت گوشت، چالش غذایی خنده دار، طرز تهیه آبگوشت برای ۴۰ نفر