طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی

آبگوشت بدون گوشت1234

معمولاً ما از آبگوشت به‌خاطر اسمش انتظار یک غذای گوشتی و خوشمزه را داریم. اما نمی‌دانیم که بعضی‌ آبگوشت‌ها اصلاً گوشتی نیستند و در کل گیاهی هستند. به نظر من برای افرادی که با گوشت مشکل دارند یا گیاه‌خوار هستند این رسپی‌ها بسیار مفید هستند. ضمن آن‌که پخت یک‌بار آن هم برای افرادی که عاشق طعم گوشت هستند خالی از لطف نیست.

بازم بخونین:  بيسكويت جو دوسر شکلاتی؛ بیسکویت ارزان قیمت
حبوبات
حتما حبوبات را از شب قبل خیس کنید

مواد لازم برای ۴ نفر

نخود نصف پیمانه (۱۹۵ گرم)

  • لوبیا سفید ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
  • برنج سبوس‌دار نیم کوب یا ۴ قاشق غذاخوری ( ۴۰ گرم)
  • بلغور گندم ۴ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم)
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط (۱۹۰ گرم)
  • پیاز خرد شده ۱ عددبزرگ (۱۴۰) (گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره به میزان لازم
  • لیمو عمانی یا پودر لیمو عمانی به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) یا روغن کنجد یا روغن زیتون به میزان لازم یا ۵۰ گرم
بازم بخونین:  طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی

حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می‌پزیم.

برنج، بلغور و سیب‌زمینی را به همراه‌، نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات افزوده و مدتی با هم می‌پزیم. سپس پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره کمی تفت داده و به بقیه مواد افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت لپه؛ غذای آذری😋

روش پخت آبگوشت گیاهی زمستانی

پودر لیمو عمانی را چند دقیقه قبل از پخت کامل غذا به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.  آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می‌کوبیم. در صورت تمایل میتوانیم مقداری سیب زمینی و حبوبات را نیز درون غذا بریزیم.

کلمات مرتبط با طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی

آبگوشت گیاهی، ابگوشت گیاهی، آبگوشت بدون حبوبات، پخت آبگوشت در مایکروفر، مقدار نخود و لوبیا آبگوشت برای هر نفر، حبوبات آبگوشت، طرز تهیه آبگوشت زردچوبه، پوتین امریکایی، طرز تهیه آبگوشت برای ۴ نفر، انواع خورشت زمستانی، حبوبات ابگوشت، طرز تهیه آبگوشت بدون حبوبات، آبگوشت با بلغور گندم، طرز آبگوشت، آبگوشت بدون گوشت، آبگوشت زردچوبه، طرز تهیه آبگوشت برای ۴۰ نفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *