طرز تهیه آبگوشت گندم😍😋

آبگوشت گندم غذای آذری

آبگوشت گندم یکی از انواع آبگوشت است که به مناطق آذری‌زبان تعلق دارد. البته آبگوشت غذایی است که تقریباً در هر جا و کشوری طبخ می‌شود. در اصل آب و گوشت و مخلفات همان آبگوشت است ولی همین مخلفات است که مزه آبگوشت را متفاوت و نوع سرو آن را متنوع می‌کند.😍😋

مواد لازم برای تهیه آبگوشت گندم

  • ١ کیلو گوشت با استخوان گوشت آبگوشتی
  • ۱ لیوان گندم پوست‌کنده
  • نصف کف دست یا ۵۰ گرم لواشک آلوچه
  • ۵ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • ۱ لیوان نخود و لوبیا سفید
  • ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی
  • ۲ قاشق پیاز داغ
  • به مقدار کافی نمک
  • به مقدار کافی فلفل
  • به مقدار کافی زردچوبه
بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی
آبگوشت گندم
آبگوشت گندم را در برخی از نقاط آذربایجان با بامیه و فلفل سبز طبخ می‌کنند.

دستور پخت آبگوشت گندم

لوبیا سفید مرمری، نخود و گندم را از ۸ ساعت قبل خیس کنید. دو قاشق پیاز داغ را با گوشت تفت دهید و با زردچوبه و لوبیا سفید و نخود در ۲ لیتر آب بپزید.

وقتی آب اضافی آبگوشت تبخیر شد، سیب زمینی را بشویید و در آب گوشت بیندازید. بعد از این‌که سیب‌زمینی‌ها نیز پخته شدند دو قاشق رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل و لواشک آلوچه را به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید آبگوشت جا بیافتد.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی

استفاده از لیمو عمانی چند عدد بامیه و فلفل سبز مخصوص ارومیه در آبگوشت اختیاری است. در برخی از مناطق آذربایجان در آبگوشت گندم فقط از نخود استفاده می کنند. نکته زمان پخت آبگوشت بستگی به این دارد که بخواهید گوشت و حبوبات را بکوبید و یا پای آب آن بگذارید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت لپه؛ غذای آذری😋

شما با این مخلفات و دورچین‌ها می‌توانید آبگوشت گندم را میل کنید: انواع ترشی، انواع سالاد، سبزی خوردن، پیاز خام، سیر ترشی، سیر تازه، نارنج و آب لیمو تازه برای آب تلیت.😍😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *