طرز تهیه آبگوشت لپه؛ غذای آذری😋

آبگوشت لپه

آبگوشت لپه یکی از انواع آبگوشت است. آبگوشت یکی از پرطرفدارترین غذاهای ملل مختلف است. به‌طوری که نمی‌شود گفت این غذا متعلق به کدام کشور است. هر منطقه و نژادی برای خود یک دستور تهیه برای آبگوشت دارد. افزودنی‌های مختلف می‌تواند باعث تنوع آبگوشت در هر منطقه‌ای از دنیا شود.

آبگوشت لپه از غذاهای خوش‌مزه آذری است که در مناطق آذری زبان کشور تهیه می‌شود. می‌دانید که زنان آذری به کدبانوگری و دست‌‌پخت بی‌مثال معروف هستند.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گندم😍😋

امروز قصد داریم نوع دیگری از آبگوشت را به شما آموزش دهیم که حبوبات اصلی آن لپه است. شما با پخت این آبگوشت به‌طور یقین می‌توانید به تنوع سفره غذایی خود اضافه کنید و خانواده و مهمان‌ها را با این موضوع سورپرایز. پس با ما همراه باشید.

آبگوشت آذری لپه
این آبگوشت از غذاهای منطقه آذربایجان است که به کدبانوگری و دست‌پخت عالی معروف‌اند.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت لپه

  • ۱ لیوان لپه
  • نیم کیلو گوشت با استخوان
  • ۲ قاشق پیازداغ
  • ۴ عدد لیمو عمانی
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • به مقدار کافی نمک
  • به مقدار کافی فلفل
بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی زمستانی

دستور پخت آبگوشت لپه

لپه را از ۸ ساعت قبل خیس کنید و بگذارید با دو لیوان آب خوب بپزد. گوشت و پیاز سرخ‌کرده را بار کنید و بعد از اینکه گوشت به طور تقریبی پخته شد، لپه پخته‌شده و لیمو عمانی را سوراخ کرده و همراه با زردچوبه و نمک و فلفل به آبگوشت اضافه کنید تا به‌طور کامل جا بیافتند.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت بزباش🥣😍😋

شما می‌توانید ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی نیز به مواد فوق اضافه کنید. در برخی از نقاط آذربایجان بین ۳ تا ۴ عدد سیب‌زمینی متوسط و ۲ عدد گوجه‌فرنگی نیز به آبگوشت لپه اضافه می‌کنند. امیدواریم از این آبگوشت آذری لذت ببرید.

یاشاسین آذربایجان ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *