طرز آش کلدوش؛ آش کردی آذربایجان غربی😋

آش کلدوش

آش کلدوش از جمله غذاهای ناحیه آذربایجان غربی است. البته در اصل این غذا مربوط به هموطنان کرد زبان ماست.غذایی خوش‌مزه و البته پرخاصیت و مغذی. بد نیست برای تنوع سفره غذای تغییر ذائقه خانواده دست به پخت آش کلدوش بزنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه هلیم (حلیم) گندم عسلی گیاهی بدون گوشت
کلدوش ارومیه
آش کلدوش از غذاهای معروف مردم کرد‌ زبان ارومیه است.

مواد لازم برای تهیه آش کلدوش

  • ۱ کیلو سبزی (جعفری، شوید، تره، کرفس، اسفناج، مرزه و نعناع چند شاخه)
  • نصف پیمانه نخود
  • ۲ قاشق بلغور (یارما)
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۵۰۰ گرم ماست چکیده
  • ۱ لیوان آب مرغ، آب گوشت
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • به مقدار کافی نمک
  • به مقدار کافی فلفل
بازم بخونین:  آش بُرش؛ یک آش روسی برای روزهای سرد سال که باید امتحان کنید

طرز تهیه آش کلدوش

سبزی را بشوئید و ساطوری کنید. نخود را جداگانه بپزید و آبکش کنید. سپس بلغور (یارما) را خیس کنید. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.

بعد سبزی را با آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم به همراه نمک و فلفل و بلغور (یارما) و ۳ لیوان آب بجوشانید. بعد از ۲۰ دقیقه گوشت چرخ کرده را چنگ بزنید و به درشتی نصف گردو در بیاورید و به آش اضافه کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شله آلوچه😋🍲

هنگامی که آش پخته شد سیر را بکوبید و با ماست چکیده مخلوط کنید و آش را روی آن بدهید. 😋😋😋

2 thoughts on “طرز آش کلدوش؛ آش کردی آذربایجان غربی😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *