طرز تهیه شاتوبریان😋😋😋

شاتوبریان

شاتوبریان یکی از شاعران معروف فرانسوی عصر ناپلئون است و این غذا به این علت معروف شده است که غذای مورد علاقه‌ وی بوده است. پس شاتوبریان در اصل یک غذای فرانسوی است. این غذا در اصل با فیله گوساله یا گوشت پشت کمر یا پشت مازو یا پشت جگر سفید که به‌‌صورت نواری برش خورده است و بسیار نرم و خوش‌خوراک است پخته ‌می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک سوسیس و سیب زمینی ایتالیایی

مواد لازم برای پخت شاتوبریان

  • یک عدد (یک کیلویی) فیله گاو یا گوساله
  • ۳ عدد پیاز
  • ۶ عدد قلوه
  • دو قاشق سوپ‌خوری روغن
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
  • نصف قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
  • یک قاشق سوپ خوری آرد
شاتوبریان غذای فرانسوی
معمولاً شاتوبریان را با فیله گوساله یا گوشت پشت جگر سفید که نرم و خوش‌خوراک است می‌پزند.

دستور پخت شاتوبریان

فیله را بعد از پاک کردن به شش قیمت تقسیم کنید و هر قسمت را با گوشت‌کوب مخصوص بکوبید به‌طوری‌که گوشت سوراخ نشود. بعد نمک و فلفل پاشیده در روغن زیتون غلتانده روی هم بچینید و بگذارید مدت نیم ساعت بماند.

بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

قلوه‌ها را بعد از شستن از وسط نصف کنید و پوست آن را بکنید و در سه لیوان آب بجوشانید به طوری که فقط یک جوش بزند، بعد آن را در آورید و بگذارید سرد شود.

بعد از طول قلوه‌ها را خلال ببرید. پیاز اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید. آرد را روی قلوه ها بپاشید، دو سه دفعه که هم زدید و آرد هم تفت خورد، رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده داخل قلوه ها بریزید.

بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک ماهیچه؛ یک غذای پروتئینی لذیذ

وقتی رب کاملاً بخورد قلوه‌ها رفت، فلفل پاشیده از روی آتش بردارید. حالا شش تکه گوشت فیله را در طوری مخصوص کباب کنید و در دیس بچینید و قلوه‌ها را هم به شش قسمت کنید و روی هر تکه گوشت بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *