سوپ شیر و قارچ مقدار زیادی مواد مغذی را فراهم میکند. قارچها سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری هستند، در حالی که افزودن شیر خامهای مقداری هم کلسیم به همراه دارد. این مواد در کنار هم یک غذای کامل را ایجاد میکنند که میتواند باعث سلامت بیشتر و استحکام استخوانها شود. سوپ شیر و قارچ چه بهعنوان یک وعده غذایی مقوی یا یک پیشغذا بسیار محبوب ما ایرانیهاست.
مجله آشپزی پخت خونه شما را به یک ضیافت بهیادمادنی و معطر و خوشطعم از ترکیب شیر و قارچ در کنار خانواده و دوستان دعوت میکند. لبخند و شادی در حین خوردن این غذا از واجبات است. فراموش نشود 🙂
یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ برای ۴ نفر
- 2 فنجان قارچ ورقهشده
- 2 قاشق غذاخوری کره
- نیم فنجان پیاز ریز خردشده
- 2 حبه سیر خردشده
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 4 فنجان آب مرغ
- ۲ فنجان شیر
- ۲ قاشق خامه صبحانه
- نمک و فلفل و آویشن برای چشیدن
- جعفری تازه و خرد شده (برای تزئین)
دستور پخت سوپ شیر و قارچ
در یک قابلمه، کره را روی حرارت متوسط آب کنید. قارچهای ورقهشده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن از بین برود و شروع به قهوهای شدن کنند. در صورت تمایل چند برش قارچ را برای تزئین بردارید و کنار بگذارید.
پیاز خردشده و سیر خردشده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پبازها کمی طلایی شوند.
آرد همه منظوره را روی مخلوط قارچ و پیاز بپاشید. حدود ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا طعم خامی آرد گرفته شود.
آب مرغ را به تدریج در حین هم زدن بریزید تا گلوله نشود. به همزدن ادامه دهید تا مخلوط کمی غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود ۳۰ دقیقه بجوشد و طعمها با هم مخلوط شوند.
شیر را در شیرجوش به صورت جداگانه بجوشانید. شیر را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. یادتان باشد که شیر داغ را به سوپتان اضافه کنید. سپس چاشنیها را به دلخواه خود تنظیم کنید.
در مرحله آخر خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد زیر اجاق گاز را خاموش کنید.
سوپ شیر و قارچ را داخل کاسهها بریزید. هر وعده را با برشهای قارچ سرخ شده و کمی جعفری تازه خردشده تزئین کنید. سوپ را داغ سرو کنید و از آن لذت ببرید!
این دستور غذا همهکاره است، بنابراین با اضافه کردن گیاهانی مانند آویشن یا جعفری برای طعم بهتر یا حتی کمی جوز هندی بهعنوان یک ادویه خاص، آن را سفارشیتر کنید.
میزان کالری سوپ شیر و قارچ
کل دستور غذا حاوی تقریباً ۶۸۳ کالری است. ولی متوجه این باشید که این حجم از کالری یک تخمین تقریبی است و محتوای کالری واقعی ممکن است بر اساس اندازهگیری مواد تشکیلدهنده متفاوت باشد.