طرز تهیه سس پوتین کانادایی؛ یک غذای سنتی کانادایی

سس پوتین

سس پوتین یک سس سنتی کانادایی است که روی سیب‌زمینی سرخ کرده در غذای ملی معروف به نام پوتین سرو می شود. معمولاً با ترکیبی از گوشت گاو یا آب مرغ، آرد، کره، آب، فلفل تازه آسیاب شده و نشاسته ذرت تهیه می‌شود. اگر دوست دارید با پخت غذاهای غیرایرانی تنوع را به غذای خود بدهید پخت این غذا همراه با سس پوتین به نظر ایده خوبی می‌آید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سوشی ژاپنی؛ یک غذای لاکچری به همراه عکس تزئین سوشی

مجله آشپزی پخت خونه به‌دنبال انتشار دستور تهیه انواع سس برای افزایش تنوع طعم‌های غذاهای شماست.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

سس پوتین کانادایی خوش رنگ
سس پوتین روی سیب زمینی سرخ شده

مواد لازم برای سس پوتین

  • آرد گندم
  • کره
  • نشاسته ذرت
  • آب گوشت گاو یا آب مرغ
  • فلفل سیاه
بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی

روش تهیه سس پوتین

همه مواد را تا زمانی که سس غلیظ شود بجوشانید. پس از اتمام، این سس روی سیب‌زمینی سرخ شده ریخته می‌شود و سپس روی ظرف پوتین سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *