طرز تهیه سس سبولادا cebolada

سس سبولا

سبولادا یک سس یا خمیر سنتی پرتغالی است که با پیاز به عنوان ماده اصلی درست می‌شود. اگرچه دستورالعمل‌های زیادی برای آن وجود دارد، سبولادا معمولاً شامل گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، پاپریکا و مواد اضافی (اختیاری) مانند جعفری و فلفل دلمه‌ای قرمز نیز می‌شود.

حتماً می‌دانید که سس می‌تواند به‌همراه یک ماده کمکی تبدیل به غذایی سالم‌، متفاوت و سریع شود. برای مثال وقتی شما سس یا همان مایع ماکارانی را در خانه آماده داشته باشید خیلی سریع می‌توانید یک ماکارانی یا اسپاگتی خوشمزه فراهم کنید. انواع سس همین کاربردها را دارند. اگر بتوانید سس‌های خوشمزه تهیه کنید می‌توانید تنوع و تازگی را به خانواده یا مهمانان هدیه دهید.

سس سبولادا
این سس در انواع غذاهای گوشتی مورد استفاده است

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه آش آلو بخارا: ملس و لذیذ

مواد لازم برای تهیه سس سبولادا

  • پیاز
  • گوجه فرنگی
  • سیر
  • پاپریکا
  • جعفری
  • روغن زیتون

روش تهیه سس سبولادا

ابتدا پیازها و گوجه فرنگی ها را خرد میکنیم و سپس مواد را در روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سس غلیظ شود. پس از آماده شدن سس می‌گذاریم کاملاً سرد شود. سپس با انواع غذاهای گوشتی مانند استیک و گوشت مرغ و همچنین ماهی استفاده می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه دیپ اسفناج یک غذای تابستانی لذیذ

سس سبولادا در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟

برخی از غذاهایی که سبولادا در آن‌ها استفاده می‌شود عبارتند از: ماهی تن و برش‌های نازک استیک و cebolad که معمولاً در کنار سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *