طرز تهیه رولت مرغ با مایکروفر غذایی سریع و لاکچری

رولت مرغ

تهیه غذا با مایکروفر یکی از دغدغه‌های بانوان ایرانی است. معمولاً پس از خرید مایکروفر استفاده زیادی از این وسیله در آشپزخانه نمی‌شود. مگر اینکه کار یخ‌زدایی یا گرم کردن را با آن انجام دهند. ما سعی داریم در مجله آشپزی پخت خونه طرز تهیه غذاهای متفاوتی را با مایکروفر منتشر کنیم تا پخت غذا را برای شما راحت‌تر کنیم.

رولت مرغ یکی دیگر از این غذاهاست که می‌توان آن را در مایکروفر پخت. این رولت مرغ را می‌توانید یک روز قبل آماده کنید سپس داخل فریزر نگهداری نمایید و یک ساعت قبل از سرو از فریزر بیرون آورید.

رولت مرغ با سبزیجات
رولت مرغ را می‌توان در دسته غذاهای نیمه آماده قرار داد تا برای روزهایی که فرصت یا حوصله آشپزی ندارید به کمک شما بیاید

مواد مورد نیاز برای پخت رولت مرغ با مایکروفر برای ۸ نفر

  • ۲ کیلوگرم گوشت مرغ

مواد نیاز برای داخل رولت

  • ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱۱۵ گرم گوشت ریز شده
  • ۱ عدد تخم مرغ درشت (زرده و سفیده را هم بزنید)
  • ۱ عدد پیاز ریزشده
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آب سیب
  • ۵۰ گرم یا ۴ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب‌شده
  • ۲۵ گرم یا یک‌چهارم پیمانه مغز پسته
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه و ریزشده
  • ۲۵ گرم زیتون سیاه حدوداً ۱۲ عدد هسته‌گرفته
  • ۲ قاشق چای‌خوری آویشن تازه
  • ۱۱۵ گرم یا ۲ پیمانه نان خشک سفید کوبیده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
بازم بخونین:  طرز تهیه کباب گوشت بره با سبزیجات که حتماً باید طعم آن را بچشید

روش تهیه رولت مرغ با مایکروفر

  1. مواد داخل رولت مرغ پیاز و ۲۵ گرم کره (حدود ۲ قاشق سوپ‌خوری را داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و روی ظرف را پوشانده و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۲ دقیقه بپزید تا نرم شود).
  2. مواد را درون کاسه‌ای بریزید و اجازه دهید قبل از اینکه بقیه مواد را اضافه کنید خنک شود.
  3. سپس تمام مواد داخل رولت را کاملاً با هم مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
  4. با کمک یک چاقوی تیز و کوچک نوک بال و استخوان‌های مرغ را جدا کنید.
  5. مرغ را به سمت سینه برگردانید و خط استخوان پشت را تا پایین برش دهید.
  6. گوشت را از اسکلت جدا کرده و استخوان‌ها را تمیز کنید. با دقت تمام قسمت‌های اطراف ران و پاها و بال‌ها را خالی و شل کنید. سپس اسکلت را جدا کنید. حواستان باشد که پوستی که در امتداد استخوان سینه را جدا نکنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک عدس به سبک اسپانیولی
طرز پیچیدن رولت مرغ
جدا کردن صحیح گوشت‌ مرغ از استخوان‌های سینه بسیار اهمیت دارد

طرز پر کردن شکم مرغ

  1. برای پر کردن شکم، مرغ تا جایی که ممکن است آن را طوری‌که سمت پوست به طرف زیر باشد و سمت گوشت مرغ به سمت بالا باشد، روی یک سطح صاف قرار دهید. مواد پرکننده را از قسمت وسط به طرف پایین فرم دهید و اطراف پوست مرغ را روی مواد پر کننده تا بزنید.
  2. گوشت مرغ را با نخ تیره به هم بدوزید سپس مرغ را لوله کنید و به کمک سوزن و نخ آن را محکم کنید. مرغ پرشده لوله ای را وزن کنید و با برس بقیه کره را روی آن بمالید. مرغ لوله شده را به شکلی که سمت دوخته شده به طرف پایین باشد را درون کیسه مخصوص قرار دهید و با نخ یا کش لاستیکی محکم کنید سپس سوراخی برای خارج شدن بخار بر روی کیسه ایجاد کنید و داخل یک ظرف کم‌عمق مخصوص در مایکروفر قرار دهید.
  3. حالا مرغ را در مایکروفر بگذارید و با قدرت متوسط ۹ دقیقه برای هر ۴۵۰ گرم وزن مرغ، آن را بپزید.
  4. در حین پخت دو بار گوشت را برگردانید.
  5. در آخر مرغ را از کیسه مخصوص خارج کرده و اگر دوست دارید آن را زیر گریل بگذارید تا قهوه‌ای شود.
  6. پیش از اینکه نخ را باز کنید اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. سپس مرغ را داخل فویل بپیچید و سرد کنید تا آماده سرو یا فریز کردن شود.
  7. می‌توانید با استفاده از یک چاقوی تیز آن را برش داده و حلقه‌حلقه کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه آش آماج یا اوماج؛ یک روش ساده برای یک آش لذیذ

یادتان باشد که از نخ تیره برای دوختن استفاده کنید تا به راحتی دیده شود و بعد از پختن بتوانید نخ را به راحتی بردارید.

زمان مورد نیاز برای پخت رولت مرغ با مایکروفر ۴۰ دقیقه می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *