روش سرخ کردن ماهی سالمون در ماهیتابه؛ غذای دریایی بی‌نظیر

ماهی سرخ شده سالمون

سرخ کردن ماهی باعث حفظ شادابی و ارزش غذایی ماهی می‌شود. ماهی سالمون منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین و ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین D و B12 است. علاوه بر این، سرخ کردن ماهی درماهیتابه یک روش پخت سریع و راحت است و آن را به انتخابی ایده‌آل برای افراد پرمشغله‌ای تبدیل می‌کند.

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مغذی هستید که می‌تواند در عرض چند دقیقه آماده شود مجله آشپزی پخت خونه به شما ماهی سالمون سرخ‌شده را توصیه می‌کند. در اینجا یک راهنمای گام‌به‌گام در مورد نحوه انجام آن آورده شده است.

مواد لازم برای ماهی سالمون سرخ شده

  •  2 عدد فیله ماهی سالمون
  •  روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  •  نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  •  چاشنی‌های اختیاری: لیموترش تازه برای مزه دار کردن، سیر، شوید یا آویشن
ماهی سالمون با گوجه‌های گیلاسی و برش لیمو
ماهی سالمون سرخ شده

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت به؛‌ غذای لذیذ زمستان و پاییز

دستورپخت سرخ کردن ماهی سالمون

فیله‌های ماهی سالمون را با حوله کاغذی خشک کنید. این به ترد شدن هنگام سرخ کردن کمک می کند.

دو طرف هر فیله را با کمی نمک و کمی فلفل سیاه مزه‌دار کنید. همچنین می‌توانید چاشنی‌های اختیاری مانند لیموترش، سیر خرد شده یا سبزی‌های تازه را در این مرحله برای طعم بیشتر اضافه کنید.

یک ماهیتابه نچسب را روی اجاق قرار دهید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن سرخ کردنی را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید تا داغ شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه قایق کدو سبز یک غذای مکزیکی یا دلمه کدو سبز

هنگامی که روغن داغ شد سپس فیله‌های سالمون مزه‌دار شده را با احتیاط در ماهیتابه قرار دهید. قسمت پوست باید مستقیماً با ماهیتابه تماس داشته باشد.

ماهی سرخ شده
سرخ کرن ماهی در ماهیتابه سریعترین روش برای پخت آن است

اجازه دهید ماهی حدود ۵ تا ۶ دقیقه بدون مزاحمت بپزد. این باعث می‌شود پوست ترد شود. در صورت نیاز حرارت را تنظیم کنید تا از سوختن آن جلوگیری شود. پس از سرخ شدن پوست ماهی، فیله‌های ماهی سالمون را به آرامی برگردانید.

به مدت ۷ تا ۸ دقیقه دیگر یا تا زمانی که ماهی‌ها به میزان پخت دلخواه شما برسد، به سرخ کردن ماهی ادامه دهید. (بسته به تنظیم کردن شعله اجاق گاز زمان سرخ کردن ماهی‌ها متفاوت می‌باشد.)

ماهی‌ها زمانی سرخ می‌شود که با چنگال به راحتی پوسته‌پوسته شود. مراقب باشید زیاد نپزید چون ممکن است خیلی خشک شود.

پس از پخت کامل ماهی، آن را با احتیاط از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید آن را با سبزی‌های تازه، کمی آب لیمو یا سس مورد علاقه خود تزیین کنید.

ماهی سرخ شده با سبزیجات
ماهی سرخ شده با سبزیجات بخارپز

سالمون سرخ شده خود را به صورت گرم و با غذاهای جانبی دلخواه‌تان مانند سبزیجات بخارپز، برنج یا سالاد تازه سرو کنید. ماهی سرخ کردنی تابه‌ای یک روش پخت سریع و خوشمزه است که طعم طبیعی ماهی سالمون را حفظ می کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی

نوش جان!

میزان کالری ماهی سالمون سرخ شده

تعداد کالری موجود در دو فیله ماهی سالمون سرخ شده بسته به عوامل مختلفی از جمله اندازه فیله ها متفاوت باشد. به طور متوسط، یک فیله ماهی سالمون (۱۷۰ گرم) که با حداقل روغن در تابه سرخ شده است، تقریباً ۳۶۷ کالری دارد. بنابراین، دو فیله از این قبیل در مجموع حاوی حدود ۷۳۴ کالری هستند. با این حال، لطفاً به خاطر داشته باشید که در صورت استفاده از روغن بیشتر یا اضافه کردن مواد و چاشنی های اضافی در طول فرآیند پخت، محتوای کالری می تواند تغییر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *