اگر به فکر یک غذای رژیمی فصلی هستید با درست کردن خورش کدو سبزخوشمزه گیاهی در روزهای پاییزی طعم لذیذ یک غذای کمکالری را به خودتان هدیه دهید. خورش کدوسبز در دسته غذاهای مدیترانهای قرار گرفته است.
شما میتوانید آن را به عنوان مایع ماکارونی ساده وگان (گیاهی) با کدو سبز و گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین به عنوان وعده غذایی شبانه هفته با یک تکه نان خردشده سرو کنید.
اگر میخواهید دستورالعملهای گیاهی بیشتری را امتحان کنید، مجله آشپزی پخت خونه به شما دسته دستور غذای گیاهی را توصیه میکند.
مواد لازم برای پخت خورش کدوسبز
- ۱ عدد سیب زمینی، پوست کنده، مکعبی خردشده که به اندازه کدو سبز خردشده
- ۳ عددکدو سبز متوسط، مکعبی خرد شده
- ۲ عدد هویج متوسط، پوست کنده و خلالشده
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز، به مکعبی خردشده
- ۲ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- نصف فنجان جعفری تازه خردشده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- پیاز ۱ عدد خردشده
- ۴ حبه سیر خردشده
یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه
روش تهیه خروش کدو سبز
- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز را چند دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم و کمی شفاف شود.
- سیر را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا معطر شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
- سپس کدو سبز، سیب زمینی، هویج و فلفل دلمه ای قرمز را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- سپس گوجه فرنگی ها را با آب آنها به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
- یک لیوان آب به خورش اضافه کنید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و بدون در بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا سیب زمینی ها نرم شوند و خورش غلیظ شود.
- جعفری ها را هم اضافه کنید و در نهایت خورش لذیذ خود را سرو کنید.
نکته
اگر میخواهید این وعده غذایی را با مقداری پروتئین اضافی سرو کنید، توصیه میکنیم یک قوطی نخود یا لوبیا قرمز اضافه کنید. اگر سبزیجات دیگری مانند بادمجان، کرفس یا لوبیا سبز در دسترس دارید، افزودنیهای فوقالعادهای برای این خورش کدو سبز خواهند بود.