طرز تهیه خورش بامیه؛ یک شام لاکچری برای مهمان‌ها

خورش بامیه در بشقاب

بامیه سرشار از فیبر است که به سلامت گوارش کمک می‌کند، وزن شما را کاهش می‌دهد و به تنظیم سطح قند خون کمک می کند. گنجاندن گوجه فرنگی در این خورش ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری را فراهم می‌کند. علاوه بر این، اگر با منابع پروتئین بدون چربی مانند مرغ یا عدس تهیه شود، به یک وعده غذایی کامل و لذت‌بخش تبدیل می‌شود.

یادتان باشد برای آشنایی با انواع غذاهای سنتی و مدرن، ایرانی و خارجی همیشه به مجله آشپزی پخت خونه سر بزنید.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

خورش بامیه وگان
خورش بامیه برای وجترین ها بدون گوشت پخت شود

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه برای ۴ نفر

  • ۴۵۰ گرم بامیه تازه، شسته و خردشده
  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، به قطعات کوچک خردشده یا ۳۰۰ گرم گوشت
  • ۱ پیاز بزرگ، ریز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • سه عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
  • یک فنجان به دلخواهتان میتوانید نخودفرنگی پخته یا کنسرو آن را استفاده کنید.
  • ۱قاشق چای‌خوری زیره آسیاب‌شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری گشنیز آسیاب‌شده
  • نیم قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • ۲ فنجان (۴۸۰ میلی‌لیتر) آب مرغ
  • ۱ عدد لیمو، آب گرفته
  • جعفری تازه خرد شده برای تزئین
  • برنج پخته یا نان برای سرو
بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی با بادمجان

نکته : برای افراد وجترین و وگان این خورش بدون گوشت پخت میشود.

خورش بامیه کم آب در ماهیتابه
خورش بامیه با تکه هایی از مرغ

دستور پخت خورش بامیه

۱. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ یا فر روی حرارت متوسط گرم کنید.

۲. پیاز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز شفاف شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه سس سبولادا cebolada

۳. تکه‌های مرغ یا تکه های گوشت را اضافه کنید و از همه طرف تفت دهید تا کمی بوی زخم مرغ‌ها گرفته شوند و مرغ‌ها طلایی رو به قهوه‌ای شوند.

۴. گوجه فرنگی خردشده، زیره، گشنیز آسیاب‌شده، پاپریکا، نمک و فلفل همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

۵. بامیه‌های خردشده را به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

خورش بامیه با گوشت
خورش بامیه با گوشت

۶. آب مرغ و آب لیمو را در آن بریزید. مخلوط را به جوش بیاورید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سس پوتین کانادایی؛ یک غذای سنتی کانادایی

۷. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بپوشانید و اجازه دهید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ یا گوشت پخته شود و بامیه‌ها نرم شوند، بجوشد.

۸. در صورت نیاز چاشنی را با نمک، فلفل یا آب لیمو اضافه بچشید و تنظیم کنید.

۹. خورش بامیه را داغ، با جعفری تازه خردشده، در کنار برنج پخته یا با نان خردشده سرو کنید.

خورش بامیه خوشمزه آماده است با لذت در کنار خانواده یا دوستان نوش جان کنید!

میزان کالری خورش بامیه

حجم کالری، بسته به دستور غذا و اندازه وعده‌ها می‌تواند متفاوت باشد. اما یک وعده معمولی خورش بامیه خاورمیانه‌ای ممکن است حاوی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری برای یک نفر در هنگام استفاده از گزینه‌های پروتئین بدون چربی و حداقل روغن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *