خورشت دال هندی؛ یک خورشت تند که دوست داشتید

خورشت دال هندی

یک خورشت هندی و یک دستورپخت تند می‌تواند همان تنوعی باشد که به‌دنبالش هستید. ما در مجله آشپزی پخت خونه قصد داریم با یک دستورپخت هندی و متنوع شما را با یکی از انواع بنشن به نام عدس دال یا لپه قرمز بیشتر آشنا کنیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش آماج یا اوماج؛ یک روش ساده برای یک آش لذیذ

مواد لازم برای تهیه خورشت دال هندی

پیاز، عدس دال، کدو سبز و پودر فلفل
مواد لازم

دستور پخت خورشت دال هندی

  1. سیر پوست کنده له‌شده را با پیاز خردشده و ۲ قاشق روغن در تابه ای می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند.
  2. نمک، زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه را در آن می‌ریزیم و کنار میگذاریم.
  3. لپه قرمز (عدس دال) را که ۲۴ ساعت در آب خیس کرده‌ایم، روز بعد با آب تازه‌ای که روی آن می‌ریزیم بر روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزد. سپس آن را آبکش می‌کنیم.
  4. در تابه‌ای می‌ریزیم و با گوشت‌کوب کمی له می‌کنیم و با سیر و پیاز سرخ شده، تفت می‌دهیم. سپس همراه با دو پیمانه آب روی حرارت کم می‌گذاریم آهسته بجوشد.
  5. کدوهای پوست‌کنده را به صورت مکعبی شکل درآورده و با یک قاشق کره را در مخلوط بریزید.
  6. در صورتی‌که آب خورشت کم بود، یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا کدوها نیز بپزد.
بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

خورشت دال هندی مزه‌ای تند دارد و تقریباً کم آب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *