طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی با بادمجان

گوجه بادمجان

خوراک گوجه بادمجان گیاهی یکی از راحت‌ترین غذاهای گیاهی است که می‌توان تهیه کرد. این غذا را  می‌توان با نان و یا برنج سرو کرد. خوراک گوجه بادمجان بسیار لذیذ و مطبوع برای گیاه خوارهاست. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد برای گیاه‌خوارها و وگان‌ها دستور پخت‌های متنوعی منتشر کند. شما هم اگر وگان هستید در طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی و بادمجان با ما همراه باشید.

گوجه فرنگی و بادمجان هر دو مواد مفید برای سلامتی هستند. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های ضروری مانند ویتامین C ، A و پتاسیم است که باعث تقویت سیستم ایمنی، حمایت از سلامت بینایی و حفظ سلامت قلب می‌شود. از سوی دیگر، بادمجان‌ها کالری کمی دارند اما فیبر بالایی دارند. به هضم غذا کمک می‌کنند و احساس سیری را تقویت می کنند و برای کاهش وزن مفید هستند.

همچنین بادمجان منبع عالی ویتامین های B6 و K و مواد معدنی مانند مس و منگنز است که به سلامت کلی بدن کمک می‌کند. گنجاندن گوجه فرنگی و بادمجان در یک رژیم غذایی متعادل برای سلامتی و شادابی و طول عمر شما ضروری است.

خوراک بادمجان در ظرف گلی
خوراک یا خورشت گوجه بادمجان معروف و لذیذ

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  مرغ عسلی رژیمی یک غذای خوشمزه مخصوص مهمانی‌های ویژه

مواد لازم برای تهیه خوراک گوجه بادمجان

  • بادمجان: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • آب غوره برای طعم دادن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • جعفری یا برگ ریحان تازه برای تزئین: یک لیوان خرد شده
گوجه بادمجان گیاهی زیبا و وسوسه انگیز
بعضی از آشپزها بنا به سلیقه خود پوست بادمجان‌ها را کامل نمی‌گیرند

طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی و بادمجان

  1. بادمجان را پس از شستن پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید و یا حلقه ای برش بزنید.
  2. بادمجان  را در صافی بریزید. روی هر یک از بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند و تلخی آن از بین برود.
  3. پس از نیم ساعت بادمجان را بشویید و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
  4. در ماهیتابه روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
  5. برای گرفتن روغن اضافی بادمجان پس از سرخ شدن، آن را روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن بادمجان ها به دستمال جذب شود. اگر دوست داشته باشید میتوانید بادمجان را با پوست سرخ کنید.
  6. گوجه‌ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و یا ریز خورد کنید و در روغن بادمجان سرخ کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه کوزادیلا (Quesadillas) یک غذای کاملا گیاهی
گوجه فرنگی و بادمجان در خوراک بادمجان با جعفری تزئین کننده
استفاده از ادویه‌های مناسب به غذای شما طعم متفاوتی میدهد

۷. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه‌ای جدا گانه بریزید تا سرخ شود. سپس سیر را رنده کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. حالا رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شوند.

۸. در این مرحله ادویه ها را اضافه کنید. بادمجان‌های سرخ شده را در تابه بچینید و گوجه‌های حلقه شده را روی آن قرار دهید. آبغوره را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا خوراک گوجه بادمجان خوب لعاب بیاندازد و مقداری از آب آن کشیده شود. سپس نصف لیوان آب جوشیده به آن اضافه کنید و درب آن را ببندید و اجازه دهید با شعله کم به مدت ۳۰ دقیقه جا بیوفتد.

بازم بخونین:  طرز تهیه بروشتا ایتالیایی، یک پیش غذای محبوب بین المللی

نکات کلیدی تهیه خوراک گوجه فرنگی با بادمجان

خورش گوجه بادمجان اگر با برنج سرو شود بهتر است کمی آب داشته باشد ولی اگر آن را با نان سرو می کنید اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.

فلفل دلمه همخوانی بسیاری با خورش گوجه بادمجان دارد پس اگر مایل بودید، نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده به خوراک بادمجان اضافه کنید.

گوجه بادمجان با پوست در یک ظرف قهوه ای رنگ و گوجه های کنارش
سعی کنید از غذاهای گیاهی در وعده های غذایی خود استفاده کنید

میزان کالری خوراک گوجه فرنگی و بادمجان

یک تخمین کلی از کالری خورش گوجه فرنگی و بادمجان برای هر نفر به شما ارائه می دهیم.

  • گوجه فرنگی (متوسط): تقریباً ۵۰-۷۰ کالری
  • بادمجان (متوسط): تقریباً ۲۰-۴۰ کالری
  • پیاز (متوسط): تقریباً ۳۰-۴۰ کالری
  • روغن زیتون (۱ قاشق غذاخوری): تقریباً ۱۲۰ کالری
  • سیر (۱-۲ حبه): تقریباً ۵-۱۰ کالری

کل کالری برآورد شده در هر وعده برای هر نفر تقریباً ۲۲۵-۲۸۰ کالری است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *