طرز تهیه خوراک سوسیس و سیب زمینی ایتالیایی

سوسیس سیب زمینی

شاید با شنیدن اسم خوراک سوسیس یاد خوراک معروف سوسیس بندری در ساندویچ‌فروشی‌ها بیفتید. ولی تمام انواع خوراک سوسیس به این ختم نمی‌شوند. در اصل یک نوع خوراک سوسیس خوشمزه ایتالیایی وجود دارد که نوعی خورش محسوب می‌شود. سوسیس دودی، سیب‌زمینی آب‌پزشده و فلفل دلمه‌ای که در خورش گوجه‌فرنگی بجوشد.

اگر به‌دنبال یک غذای سریع و ایتالیایی هستید مجله آشپزی پخت خونه به شما خوراک سوسیس و سیب‌زمینی را توصیه می‌کند. حتماً در کنار خانواده و دوستان آن را امتحان کنید و تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

خوزاک سوسیس و سیب زمینی
خوراک سیب زمینی و سوسیس

مواد لازم برای تهیه خوراک سوسیس و سیب زمینی ایتالیایی

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۶۰۰ گرم سوسیس
  • ۱ پیاز متوسط ریز خردشده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • فلفل دلمه ای قرمز و سبز ۲ عدد خردشده
  • هر کدام ۱ قاشق چایخوری: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن
  • ۲ عدد هویج بزرگ، خرد شده
  • ۳ عدد سیب زمینی نگینی خرد شده
  • ۲ فنجان آب مرغ یا (یک عدد عصاره مرغ الیت همراه دو لیوان آب)
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ فنجان گوجه فرنگی پوره‌شده
  • جعفری خرد شده به میزان لازم برای تزیین
خوراک سوسیس ایتالیایی
با سبزیجاتی مثل جعفری، مرزه یا برگ بو معطر کنید

دستور پخت خوراک سوسیس و سیب زمینی

قبل از شروع پخت و پز، تمام مراحل آماده‌سازی را انجام دهید: سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی برش دهید. دانه‌های فلفل ها را بگیرید و خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. هویج‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شاتوبریان😋😋😋

حالا روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا ترد و طلایی شوند. سیر و پیاز را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بپزید. فلفل‌ها را اضافه کنید، ۵ دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل، پاپریکا و ادویه دلخواه را هم بزنید. سپس هویج و سیب زمینی را اضافه کنید.

بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

برگ بو را داخل خورش بریزید و در قابلمه را ببندید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

در مرحله بعد، گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند، دوباره در قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها نرم شوند و خورش کمی غلیظ شود، بجوشانید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی

کار را با فلفل سیاه، فلفل چیلی و جعفری تازه به پایان برسانید. سپس با مقداری نان باگت سرو کنید و لذت ببرید!

میزان کالری

کالری در هر وعده برای این غذا ۵۶۰ کیلو کالری می‌باشد. البته این یک تخمین کالری است و ممکن است در دفعات مختلف و با استفاده از مواد مختلف متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *