خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

خوراک بادمجان سرد در یک ظرف سفید چینی همراه با گوجه فرنگی و جعفری و یک لیوان روغن

بادنجان یا بادمجان از آن دسته موادی است که برخی را دیوانه خود می‌کند و بعضی به شدت از آن متنفر هستند. ولی این صیفی‌جات به شکل‌های مختلفی طبخ و سرو می‌شود و هر شکل طبخ می‌تواند مزه‌ای متفاوت داشته باشد. بادمجان سرخ‌شده مزه‌ای متفاوت از بادمجان کباب شده یا آب‌پز دارد. در این‌جا قصد داریم یک خوراک متفاوت از بادنجان را به شما آموزش دهیم. این غذای کاملاً گیاهی را از مجله پخت خونه برای تنوع بخشیدن به سفره غذای خود به یادگار داشته باشد. جالبی این غذا در آن است که به شکل سرد سرو می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کوکوی باقلا مازندرانی😋🥰

مواد لازم برای خوراک بادنجان سرد

  • بادنجان ۸ عدد
  • گوجه فرنگی نیم کیلو
  • پیاز ۶ عدد
  • سیب زمینی اسلامبولی نیم کیلو
  • کمی روغن زیتون یا روغن حیوانی
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
خوراک بادنجان سرد چیده شده در یک ظرف بزرگ چینی کنار دورچین ها
خوراک بادنجان سرد، سرد سرو می‌شود و کاملاً گیاهی است

دستور پخت خوراک بادنجان سرد

  1. بادنجان‌ها را پوست بکنید و میانش را از طول ببرید (طوری که از هم جدا نشود) و کمی نمک بپاشید و بگذارید آبی که از آن خارج می‌شود خوب گرفته شود.
  2. روغن را خوب داغ کنید (روغن زیتون بهتر خواهد بود) و بادنجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
  3. گوجه‌فرنگی‌ها را برای این که پوستش آسان گرفته شود یک دقیقه در آب جوش فرو ببرید. سپس پوستش را بکنید و تخم‌های آن را با نوک چاقو خارج کنید.
  4. ته یک ظرف یا قابلمه که مواد لازم در آن جا شود را کمی چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و حلقه‌حلقه ببرید و میان هر کدام از بادنجان‌ها حلقه‌های سیب‌زمینی قرار دهید (می‌توانید از سیب‌زمینی پخته‌شده حلقه کرده نیز استفاده کنید)
  5. ته قابلمه یک ردیف بادنجان را که به این طریق آماده کرده‌اید قرار دهید.
  6. روی بادنجان‌ها یک ورقه از پیاز داغ (قبلا پیاز داغ را آماده کنید) و روی پیاز داغ‌ها یک ردیف گوجه‌فرنگی قرار دهید.
  7. باز دوباره بادنجان و پیاز داغ و روی آنها گوجه‌فرنگی بگذارید و بعد یک فنجان آب و دو قاشق سوپ‌خوری روغن اضافه کنید و با بخار بپزید، بعد از پخته شدن از ظرف خارج کنید یا همان‌طور قالبی در ظرف بلوری برگردانید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه اسفناج و تخم مرغ یا همان نرگسی؛ یک غذای سریع 10 دقیقه‌ای

برای سرو غذا می‌توانید اطرافش را با تخم مرغ پخته و حلقه‌های گوجه‌فرنگی خام و کمی جعفری تزیین دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *