طرز تهیه تارت تاتین (Tatin tart) با طعم سیب؛ عالی برای میز شام مهمان‌ها

تارت تاتین با طعم سیب

تارت تاتین با طعم سیب، یک دسر کلاسیک فرانسوی و همچنین یک دسر لذیذ و مقاومت‌ناپذیر است که جذابیت تارت شیرین سیب‌های کاراملی را با شیرینی کره‌ای ترکیب می‌کند. این دسر به طور سنتی با چیدن برش‌های سیب در تابه‌ای با روکش کارامل تهیه می‌شود، سپس روی آن‌ها را با یک لایه خمیر شیرینی می‌پوشانیم و تا زمانی که سیب‌ها نرم شوند و شیرینی‌ها قهوه‌ای طلایی شوند، به پخت ادامه می‌دهیم.

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به سرو دسر همراه با غذا در کنار خانواده یا تنوع بخشیدن به میز شام مهمانی خیلی اهمیت می‌دهید باید یک بار دسر تارت تاتین با طعم سیب را امتحان کنید. مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد شما را با انواع دسرهای متفاوت و غیرایرانی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی شما آشنا کند.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

مینی تارت تاتین در یک ظرف چینی زیبا
مینی تارت تاتین با طعم سیب برای مهمانی

مواد لازم برای تهیه تارت تاتین

  • یک و نیم فنجان آرد همه منظور
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک فنجان کره بدون نمک
  • یک‌چهارم فنجان آب یخ
  • ۶ الی ۸ عدد سیب متوسط
  • یک فنجان شکر دانه ریز
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
بازم بخونین:  طرز تهیه گالت سیب یک دسر دلفریب پاییزی

دستور پخت تهیه تارت تاتین

۱. آماده کردن خمیر تارت

  1. در غذاساز آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس کره سرد را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده‌های درشت شود. در حین هم زدن به آرامی در آن آب یخ بپاشید، فقط تا زمانی که خمیر جمع شود.
  2. خمیر را به شکل دیسک در آورید، آن را در پلاستیک بپیچید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
فینگر فود تارت تاتین
فینگرفود تارت تاتین با طعم سیب

۲. آماده‌سازی مواد داخل تارت

  1. سیب‌ها را پوست گرفته، هسته‌های ان را جدا کنید و حلقه‌ای یا به مدل دلخواه‌تان اسلایس کنید.
  2. در یک تابه ۹ یا ۱۰ سانتی مخصوص فر یا ظرف مخصوص تارت، یک‌چهارم فنجان کره را روی حرارت متوسط آب کنید.
  3. شکر را به طور یکنواخت روی کره آب شده بپاشید و بپزید تا قهوه‌ای طلایی و کاراملی شود. مراقب باشید که آن را نسوزانید؛ این باید حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول بکشد.
  4. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل و کمی نمک را هم بزنید.
  5. اسلایس‌های سیب را با دقت به‌صورت دایره‌ای روی کارامل در ماهیتابه بچینید. آن‌ها را محکم بسته‌بندی کنید، زیرا در حین پخت جمع می‌شوند.
بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی چای سبز ماچا؛ یک دسر آرام‌بخش و انرژی‌بخش

۳.مرحله پخت در فر

  1. فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. خمیر شیرینی خنک‌شده را روی سطح آردپاشی‌شده به شکل دایره‌ای کمی بزرگتر از تابه باز کنید.
  3. خمیر رول‌شده را روی سیب‌ها قرار دهید و لبه‌های آن را در اطراف سیب‌ها قرار دهید تا آن‌ها را در بر گیرد.
  4. حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که شیرینی طلایی شود و سیب‌ها نرم شوند.
  5. ماهیتابه را از فر خارج کرده و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه خنک شود.
  6. یک بشقاب سرو را که بزرگتر از ماهیتابه است، روی آن قرار دهید.
  7. با استفاده از دستکش فر یا حوله آشپزخانه، تابه را با احتیاط و به سرعت داخل بشقاب برگردانید. مراقب باشید کارامل ممکن است هنوز داغ باشد.
  8. قبل از سرو بگذارید کمی خنک شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد مکزیکی؛ یک سالاد گیاهی

تارت تاتین خانگی با طعم سیب شما آماده سرو است، از خوردن آن لذت ببرید!

تارت سیب تزئین شده با برش های سیب
تارت تاتین با طعم سیب که شیرینی آن طعم عسل دارد

این تارت سیب کاراملی شده خوشمزه بهتر است به صورت گرم سرو شود. در صورت تمایل می‌توانید آن را با یک قاشق خامه فرم گرفته یا یک قاشق بستنی وانیلی همراه کنید.

میزان کالری تارت تاتین خانگی

تعداد کالری موجود در یک تارت تاتین با طعم سیب بسته به اندازه سرو می‌تواند متفاوت باشد. به طور متوسط، یک تکه تارت سیب تاتین ممکن است حاوی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ کالری باشد. با این حال، این فقط یک تخمین تقریبی است و حجم کالری واقعی بسته به مواد استفاده‌شده در آن و اندازه برش‌ها می‌تواند بیشتر یا کمتر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *