طرز تهیه بیفتک سوئیسی🥩😋

بیفتک سوئیسی

بیفتک غذایی است که از گوشت گوساله تهیه می‌شود ولی پیش از گریل یا کباب شدن با بیفتک‌کوب کوبیده می‌شود. این گوشت را در ماهی‌تابه یا فر گریل می‌کنند یا به شکل کباب آماده می‌کنند. اگر دوست دارید یک قدری در کارتان تنوع بدهید بد نیست با مدل سوئیسی بیفتک سفره را پر کنید.🥩😋

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب برگ کبابی که نمی‌شود از آن گذشت

مواد لازم برای پخت بیفتک سوئیسی (برای ۶ نفر)

  • یک کیلو گوشت کتف گوساله یا گاو
  • نصف فنجان آرد
  • دو قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن یا کره
  • یک عدد پیاز متوسط خردشده
  • ۳ عدد گوجه‌فرنگی متوسط یا معادل آن سس گوجه‌فرنگی
  • کمی جوش شیرین
  • ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
بیفتک
بیفتک را می‌توان گریل یا در فر پخت یا کباب کرد.

طرز تهیه بیفتک سوئیسی

گوشت را به قطر یک تا دو سانتی‌متر و طول ۱۰ سانتی‌متر ببرید و روی تخته مخصوص قرار بدهید و با چکش مخصوص بیفتک خوب بکوبید تا نازک شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کتلت مرغ با آرد سوخاری

آن‌گاه آن را به مدت چهار ساعت در یخچال یا میان یخ بگذارید. آرد، نان خشک و یک قاشق جوش شیرین و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را خوب هم بزنید تا کف کند.

گوشت‌های آماده را دانه دانه داخل زرده تخم‌مرغ بکنید و در مخلوط آردی که آماده کرده‌اید بغلتانید. بعد در کره یا روغن داغ خوب سرخ کنید. یک عدد پیاز را خرد یا چرخ کنید و بجوشانید تا غلیظ بشود. این سس را در ته دیگ بریزید.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب

گوشت‌های سرخ‌شده را روی آن بچینید و چند برگ جعفری خردشده روی آن بپاشید و اطراف آن را با سیب‌زمینی، هویج و بادنجان سرخ‌شده یا آب‌پز زینت بدهید.🥩😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *