طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی

بروشتا ایتالیایی

یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای ایتالیایی وگان (یا گیاهی)، طرز تهیه بروشتا ایتالیایی است که برای یک شام بی‌دردسر و ساده و دورهمی در کنار شام عالی است. ضمن آن‌که هم به‌عنوان پیش‌غذا می‌توان آن‌را سرو کرد و هم یک شام مختصر و سبک.

معمولاً خود ما ایرانی‌ها در ایران بهترین غذاهای گیاهی را سرو می‌کنیم با این وصف بد نیست گه‌گدار به دنبال تهیه رسپی‌هایی از دیگر کشورها باشیم. این به تنوع رژیم غذایی ما کمک می ‌کند. در ادامه به آموزش طرز تهیه بروشتا ایتالیایی خواهیم پرداخت.

اگر این دستور پخت را قبلا تهیه کرده اید و در پخت و سرو آن با خانواده خاطره زیبایی دارید یا اگر در تهیه این دستور پخت نکته یا تجربه ای دارید خوشحال می شویم که در انتهای همین صفحه در بخش نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.
مدیریت پخت خونه

بروشتا ایتالیایی1
نان تست ها را کمی گرم کنید سپس مواد را روی آن بریزید

مواد لازم برای تهیه بروشتا ایتالیایی

  • ۴ برش نان ایتالیایی یا نان تست صبحانه
  • ۲ حبه سیر، پوست کنده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی رسیده، خرد شده
  • ۱/۴ فنجان برگ ریحان تازه، خرد شده
  • ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • ۱/۴ فنجان پنیر موزارلا، رنده شده
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • روغن زیتون و سرکه بالزامیک
بازم بخونین:  طرز تهیه یک سالاد گیاهی متفاوت؛ سالاد کرفس سالادی نباید از دست بدهید

روش تهیه بروشتا ایتالیایی

۱. فر خود را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

۲. برش های نان را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا ترد و کمی طلایی شوند.

۳. نان برشته شده را از فر خارج کرده و یک طرف هر برش را با حبه های سیر بمالید. این باعث می شود نان با طعم ملایم سیر دم بکشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه قهوه اتریشی؛ یک قهوه متفاوت و لذت‌بخش

۴. در یک کاسه گوجه‌فرنگی خرد شده، ریحان خرد شده، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید.

۵. مخلوط گوجه‌فرنگی و پنیر را به طور مساوی روی قسمت‌های مالیده شده با سیر روی هر تکه نان بریزید.

۶. مقداری روغن زیتون فوق بکر روی مواد بریزید.

۷. بروشتا را دوباره در فر قرار دهید و ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند.

۸. قبل از سرو از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

نان برشته بروشتا
میتوانید روی آن را سرکه بالزامیک بریزید

نکته : از سرکه بالزامیک استفاده کنید، مهم نیست که چقدر روغن زیتون یا کره در این دستور استفاده می کنید… لعاب بالزامیک طعم متفاوتی به غذا می‌بخشد. برای طعم بهتر، بروشتا را حتماً در حالی که از فر گرم است و بلافاصله سرو کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شله آلوچه😋🍲

میزان کالری بروشتا ایتالیایی

محتوای کالری بروشتا به مواد خاص استفاده شده و اندازه برش‌های نان بستگی دارد. با این حال، در ادامه یک جدول تقریبی کالری آورده شده است:

  • نان تست (۱ تکه): ۸۰-۱۰۰ کالری
  • گوجه فرنگی (۲ عدد متوسط): ۵۰-۶۰ کالری
  • پنیر پارمزان (۱/۴ فنجان رنده شده): ۱۱۰ کالری
  • پنیر موزارلا (۱/۴ فنجان رنده شده): ۸۰-۱۰۰ کالری
  • روغن زیتون (نم نم نم باران): ۱۲۰ کالری (تقریبا)

بر اساس این تخمین‌ها، یک وعده بروشتا (۱ تکه) تقریباً حاوی ۴۴۰-۴۹۰ کالری است. به خاطر داشته باشید که این اعداد می‌توانند بر اساس اندازه وعده‌ها و مارک‌های خاص یا انواع مواد مورد استفاده متفاوت باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *