ایتلی بلغور پیلوو (بلغور پلو با گوشت ریکوب  Etli Bulgur pilavi)

ایتلی بلغور پیلوو

بد نیست هر‌ازگاهی سراغ دیگر فرهنگ‌های غذایی خصوصاً فرهنگ‌های غذایی شرقی مانند کشور همسایه یعنی ترکیه برویم. ترکیه مانند ایران، فرهنگ غذایی غنی دارد. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد این‌بار به شما یک نوع پلوی ترکی با گوشت را آموزش دهد تا مایه تنوع و هیجان شما و خانواده شما شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه قایق کدو سبز یک غذای مکزیکی یا دلمه کدو سبز
یک دیس استیل پر از ایتلی بلغور پیلوو با سبزی روی آن
ایتلی بلغور پیلوو ظاهری شبیه به لوبیا پلو دارد

مواد لازم برای ایتلی بلغور پیلوو

  • گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
  • بلغور ۱ پیمانه
  • کره یا مارگارین ۲ قاشق (۵۰ گرم)
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • نمک، فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه بلغور ایتلی پلو ترکی

  1. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید. سپس گوشت را مثل لوبیا پلو ایرانی قطعه‌قطعه کرده و به پیاز سرخ شده اضافه کرده تفت دهید.
  2. گوجه فرنگی را پوست گرفته و قطعه‌قطعه کنید و به گوشت و پیاز همراه با نمک و فلفل اضافه نمایید.
  3. بلغور را ده دقیقه قبل از اضافه کردن به مواد فوق خیس کنید تا کمی متورم شوند مواد فوق را با هم مخلوط و در قابلمه مناسب بریزید و با ۴ لیوان آب بگذارید بپزند.
  4. وقتی بلغور و گوشت پخته شدند غذا آماده است.
  5. در ترکیه همراه این غذا دوغ، تربچه و پیازچه صرف می‌کنند.
بازم بخونین:  طرز تهیه کباب میگو؛ یک کباب دریایی که دنبالش بودید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *