طرز تهیه اسفناج و تخم مرغ یا همان نرگسی؛ یک غذای سریع ۱۰ دقیقه‌ای

اسفناج و تخم مرغ

اگر یادتان باشد مادرهایمان در کودکی اسفناج پخته شده را با تخم‌مرغ ترکیب می‌کردند و یک غذای مغذی، خوشمزه و سریع را فراهم می‌کردند. این غذا برای کسانی‌که فرصت پخت و پز ندارند می‌تواند هم سریع‌ باشد هم پر از خاصیت و هم خوش‌مزه. ما یادمان هست که این غذا را نرگسی می‌گفتند. کمی آبلیمو یا آب لیموی تازه به آن اگر اضافه می‌کردید دیگر همه‌چی تمام می‌شد.

بازم بخونین:  طرز تهیه شکر پلو🍚😋

مجله آشپزی پخت خونه به شما توصیه می‌کند در فصل اسفناج با آماده کردن اسفناج پخته شده خود را به این ضیافت سریع و خوشمزه مهمان کنید. البته دستور پختی که در پیش دارید با نرگسی‌های خودمان اندکی متفاوت و پرملات‌تر است و بد نیست این تنوع را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه اسفناج و تخم‌مرغ برای ۲ نفر

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • کمی روغن زیتون
  • ۳ مشت (تقریباً ۱۰۰ گرم) برگ بچه اسفناج
  • ۱ قاشق غذاخوری پنیر چدار
  • فلفل دلمه‌ای خرد‌شده به دلخواه خودتان
اسفناج و تخم مرغ در یک بعدازظهر دلنشین
اسفناج و تخم مرغ با چیلی لذیذتر میشود

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه عدس پلو؛ یک غذا یک دنیا خاطره

دستور پخت اسفناج و تخم‌مرغ

  1. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید، نمک و فلفل سیاه بزنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید. اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید تا پخته شود. این حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.
  3. تخم‌مرغ‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا با اسفناج ترکیب شوند و تخم‌مرغ‌ها به کف تابه برسند. اجازه دهید یک یا دو دقیقه بپزد و هر از گاهی هم بزنید.
  4. وقتی تخم‌مرغ‌ها تقریباً سفت شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید. پنیر را هم بزنید و روی مقداری فلفل چیلی بپاشید.
بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی با بادمجان

با نان تست سبوس‌دار سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *